Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Decembrie 2002

Centru EDCL la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

În data de 25 octombrie 2002, a avut loc la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, inaugurarea primului centru ECDL din cadrul unei unități militare românești.


Certificatul European de Operator pe Calculator (Certificatul ECDL - European Computer Driving Licence) este recunoscut la nivel european drept certificat standard pentru calificarea de bază în utilizarea calculatorului. El atestă faptul că deținătorul lui posedă cunoștinte TI de bază pentru a folosi un calculator personal și aplicații obișnuite, la un nivel mediu de competență. Matei Dimitriu, director executiv ECDL România a afirmat: "Acest certificat este recunoscut internațional, aria de răspândire depășind deja granițele Europei. Numărul țărilor care îl recunosc a depășit 70, existând în lume peste 10.000 de centre de testare și în jur de 2,5 milioane de persoane care au participat la acest program de certificare".

În aceeași zi, studenții AFT au aniversat un an de la lansarea sitului lor, studenti.actrus.ro, sit apreciat atât de cei din Academie cât și de comunitatea web românească, obținând deja două distincții - Premiul de excelență în dezvoltarea web-ului românesc (școala on-line) și Premiul Special în cadrul concursului "Web designer pentru școala [email protected]", organizat de PC Magazine România. Realizatorii sitului, Mihai Papuc și Octavian Purice le-au înmânat diplome aniversare tuturor celor care au contribuit la acest proiect.
Principalul obiectiv al sitului este oferirea de informații despre admiterea în Academie pentru cei care doresc să urmeze facultatea, sau pentru rudele studenților care vor să afle detalii despre activitățile lor, eventual și poze. În paginile sitului au fost găzduite materiale și informații despre sesiunile de comunicări științifice precum și alte proiecte la care studenții au luat parte. Un al doilea rol al sitului este crearea unei comunități virtuale formată din studenții Academiei, pentru a le oferi, prin forum și prin mesaje, posibilitatea de a se exprima și de a fi informați. - AG

Detalii la: http://studenti.actrus.ro; http://ecdl.actrus.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro