Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Decembrie 2002

9 noi produse Nokia

Nokia a prezentat la începutul lunii noiembrie cele mai noi terminale cu ecrane color de înaltă calitate, caracteristici Java și suport pentru mesaje multimedia (MMS), precum și un nou terminal cu funcții de bază, un nou dispozitiv pentru mesaje și trei noi accesorii inovatoare pentru telefoanele mobile.

Nokia 6800, cel mai atractiv dintre noile modele - în special datorită design-ului spectaculos - este primul dispozitiv de acest tip optimizat pentru introducerea eficientă a textului. Nokia 6800 dispune de un ecran color de înaltă calitate, suport pentru SyncML și pentru email, un radio FM stereo, suport pentru Java și MMS și funcționează în bandă dublă. Livrările pentru acest model sunt programate să înceapă în primul trimestru al anului 2003, în Europa, Africa și Asia.


Un alt nou model este Nokia 7250, un telefon din categoria fashion, care dispune de un aparat foto CIF integrat. Nokia 7250 are un ecran complet color, oferă suport pentru MMS și Java și dispune de un radio FM stereo încorporat, precum și de funcționalitate în bandă triplă. Livrările la nivel global sunt programate să înceapă în primul trimestru al anului 2003.

Telefonul Nokia 6100, cel mai mic și mai ușor terminal GPRS și compatibil MMS din lume, are ecran color, o formă zveltă și oferă o gamă largă de funcții. Și acest model funcționează în bandă triplă, livrările fiind programate să înceapă înainte de sfârșitul anului 2002.

Terminalul Nokia 5100 îmbină un ecran complet color, tehnologie Java și facilități MMS într-un design modern, creat pentru cei care au o viață activă. Livrările sunt programate să înceapă în primul trimestru al anului 2003.

Nokia 8910i îmbină într-un mod reușit finisajele de lux cu funcționalitatea și design-ul. Are carcasă din titan și integrează tehnologiile MMS, Java, Bluetooth, HSCSD și GPRS.
Livrările pentru Nokia 8910i sunt programate pentru primul trimestru al anului 2003 pe piețele din Europa, Africa și Asia.

Nokia 2100 este primul telefon mobil conceput pentru utilizatorii care preferă modalitățile simple de comunicare. Acest terminal accesibil și ușor de utilizat, pentru servicii de voce și transmiterea de mesaje text, este destinat celor care achiziționează pentru prima dată un telefon mobil. Nokia 2100 va fi disponibil în primul trimestru al anului 2003 în Europa, Africa și Asia Pacific.

Dintre noile accesorii lansate de Nokia se remarcă Camera Nokia pentru Monitorizare (Nokia Observation Camera), un dispozitiv autonom unic, care le permite utilizatorilor să solicite și să primească informații de la distanță, prin trimiterea unui mesaj text. Astfel, în momentul în care primește mesajul ce conține solicitarea, camera captează o imagine pe care o trimite către numărul de telefon sau adresa de e-mail menționată în mesaj. Imaginile sunt trimise sub formă de mesaje multimedia (MMS).

Camera Nokia pentru Monitorizare operează în aria de acoperire a rețelelor GSM 900/1800, care utilizează GPRS. Livrările sunt programate să înceapă în trimestrul al doilea al anului 2003. - EAL

Detalii la: www.nokia.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro