Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Decembrie 2002

Digital Arts 2002

Evenimentul expozițional Digital Arts 2002, care a avut loc în perioada 8 - 9 noiembrie la World Trade Center, a fost o initiațivă menită să polarizeze atenția domeniului TI extrem de eterogen din acest moment, din România, către instrumente și mecanisme de marketing specializate, orientate și eficiente.

Cu ocazia Digital Arts 2002, MGT Educational a anunțat semnarea cu Hitachi Digital Media Group a unui acord de distribuție exclusivă a produselor acestei divizii a corporației nipone. Gama de produse include videoproiectoare, ecrane cu plasmă, monitoare și camere video DVD, urmând ca distribuția să se facă prin intermediul unor rețele de magazine existente, cu care negocierile erau încă în curs de desfășurare la ora închiderii ediției.

Organizată de revista DPI și portalul Digimedia, expoziția a reunit suportul extrem de pozitiv al unor actori importanți de pe piața grafică din România, în calitate de sponsori - Apple, HP Romania, Romsym Data, Wacom/Olympus/Hitachi (prin MGT Educational), Cagliari Corporation, 3D Hemisphere. De asemenea, la eveniment au participat, direct sau prin reprezentanți, peste 20 de brand-uri specifice pieței grafice, oferind vizitatorilor oportunități unice de informare, analiză și testare pe viu a ofertei de software, hardware și de know-how specifice domeniului propus.

Programul expoziției a cuprins, pe lângă cele două zile de vizitare, și un pachet de workshop-uri, unde participanții au putut afla ultimele noutăți cu privire la evoluția spectaculoasă a domeniului "creației asistate de calculator". -

Detalii la: www.dpi-online.ro/DA2002; www.mgt.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro