Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Decembrie 2002

Tivoli Software a fost lansat și în România

În luna octombrie a avut loc la Hotelul Crowne Plaza din București lansarea noilor produse software IBM Tivoli. Lansările Tivoli au loc în fiecare an în luna octombrie peste tot în lume. Anul acesta, evenimentul s-a desfășurat pentru prima dată și în România, fiind organizat de MB Distribution împreună cu IBM România.

Tivoli este una dintre cele patru platforme software ale IBM Software Group, asumându-și rolul de lider în unele dintre cele mai importante inițiative IBM - securitatea, serviciile web, calculul autonom. Potrivit IDC, Tivoli este numărul 1 pe piața mondială a software-ului de administrare a sistemelor.

Software-ul de administare a sistemelor de la Tivoli ajută companiile să administreze în mod eficient problemele legate de securitate, stocare de date, performanță și disponibilitate, de configurare și operare, fără să fie necesară alocarea de resurse suplimentare, reducând costul total de proprietate (TCO) și eficientizând investițiile.

Compania MB Distribution a devenit distribuitorul autorizat în România pentru IBM Lotus, Tivoli, WebSphere și DB 2 în primăvara acestui an, iar cifra de afaceri realizată pe Tivoli până în prezent este de 200.000$. - EAL

Detalii la: www.tivoli.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro