Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Decembrie 2002

AllFusion Modeling Suite

Computer Associates a anunțat lansarea pe piața românească a produsului AllFusion Modeling Suite Version 4.1 prin partenerii săi locali Data Networks Associates și Datacom Software.

AllFussion Modeling Suite oferă o imagine de ansamblu a relațiilor dintre bazele de date, a inventarierii acestora cât și stabilirea exactă a standardelor. Soluția asigură automatizarea procesului de design pentru aplicații, accelerează timpul de livrare pe piață printr-o interfață ușor de utilizat și aduce tot ce este necesar pentru a optimiza sau chiar modifica o bază de date plecând de la procesarea modelelor, validarea și chiar întreținerea acestora.

AllFussion Modeling Suite 4.1 cuprinde următoarele produse:

  • AllFussion Component Modeler, cunoscut și sub numele de Paradigm Plus, reprezintă un instrument de dezvoltare UML ce oferă vizualizare, modelare și întreținere a elementelor esențiale ale unei aplicații de eBusiness.
  • AllFussion ERwin Data Modeler, cunoscut ca ERwin, creează și menține bazele de date și modelele pe baza cărora sunt create acestea.
  • AllFussion Process Modeler, cunoscut și sub numele de BPwin, asigură suportul modelării proceselor unei afaceri, oferind o vedere de ansamblu a tuturor acțiunilor ce intervin în desfășurarea unei activități. Se integrează cu AllFussion ERwin Data Modeler, asigurând o sincronizare precisă între descrierea proceselor și reflectarea acestora în cadrul dezvoltării unei aplicații.
  • AllFussion Model Manager le permite dezvoltatorilor să împartă și să reutilizeze modele și obiecte, acestea putând fi actualizate simultan.
  • AllFussion Data Model Validator este cunoscut și sub numele de ERwin Examiner.

Acesta este un instrument esențial ce asigură accelerarea procesului de modelare.

Detalii la: http://ca.com; www.dna.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro