Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

[email protected] - într-un nou format interactiv

După cinci ani în care Scop Computers ne-a obișnuit, în fiecare toamnă, cu [email protected] work în formatul unui eveniment-expoziție, care, pe parcursul a trei zile, reunea întregul portofoliu de furnizori, produse, parteneri și clienți, ediția 2002 s-a constituit într-o nouă formă de manifestare, desfășurată pe perioada unei întregi luni, în intervalul 24 septembrie - 24 octombrie.

Mai precis, este vorba de o serie de seminarii interactive, extinzând conceptul de marketing 1-la-1 la nivel de segment de industrie, fiecare segment de piață fiind abordat individual, cu prezentarea de soluții personalizate, dezvoltate pe cerințele și specificul respectivului domeniu.

"Încă de la prima ediție, [email protected] a fost dezvoltat în jurul conceptului de parteneriat: parteneriatele puternice cu furnizorii, dar și cu distribuitorii locali. Ediția 2002 extinde acest concept de parteneriat la nivelul clienților. Prin noua formă de desfășurare a evenimentului, dorim să ne apropiem mai mult de piață, să abordăm fiecare segment în funcție de specificul său, fiecare client în funcție de cerințele și dorințele sale", a declarat Alexandru Vișan, Managing Director Scop Computers.
[email protected] 2002 a debutat cu seminarul "Dați o nouă dimensiune biroului dumneavoastră", seminar dedicat instituțiilor din domeniul public, în care au fost expuse soluții de gestiune electronică a documentelor, de prelucrare automatizată a formularelor, de monitorizare și control al funcțiilor de copiere și tipărire în rețea, de tipar la cerere in-house, soluții wireless, toate acestea urmărind beneficiile cerute de întreaga piață: diminuarea costurilor, creșterea productivității, ușurința în utilizare. Seria seminariilor interactive urma să continue cu domeniul instituțiilor din învățământ și educație, companiilor din sectorul financiar-bancar, multinaționalelor, etc.

După opt ani de activitate, Scop Computers a devenit o companie cu o carte de vizită impresionantă. Certificată ISO 9901 în vara acestui an, în urma unui proces scrupulos de conformare cu standardele înalte de calitate specifice acestei certificări, compania a încheiat parteneriate cu unele dintre cele mai sonore nume de pe piața echipamentelor TI și de birou: Toshiba, Microsoft, AMP, HP (inclusiv pentru distribuția echipamentelor Compaq), Fujitsu-Siemens, Borland, 3Com, Kyocera, Cisco Systems, Vidar, etc. Evoluția performanțelor financiare spune chiar mai mult despre traiectoria ascendentă a companie: cifra de afaceri a crescut de aproximativ 10 ori, creșterea în 2002 față de 2001 fiind de circa 30%. -

Detalii la: www.scop.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro