Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Corespondență automată pe telefonul mobil

Companiile Motorola și Sales Automation Support au anunțat de curând lansarea unui instrument automatizat pentru profesioniștii din domeniul vânzărilor. Aplicația Mobile Marketer permite crearea și trimiterea de scrisori, documente și mostre dar și gestionarea campaniilor personale de vânzări de pe telefoanele mobile Motorola iDEN, inclusiv modelele i90c și i95cl.

Pentru a folosi Mobile Marketer, utilizatorul trebuie să creeze și să înregistreze un set de scrisori personalizate pre-definite în format template, care sunt generate pe antetul utilizatorului și pot chiar să conțină fotografia acestuia. Scrisorile pot fi semnate cu o copie fidelă a semnăturii originale. De asemenea, agentul de vânzări poate folosi aplicația Mobile Marketer pentru a solicita ca anumite scrisori sau atașamente să fie trimise către o anumită persoană. În același timp, sistemul oferă suport complet pentru campaniile de vânzări personalizate, ce pot necesita folosirea unui număr foarte mare de contacte pentru corespondența personală.

Mobile Marketer este compatibil cu multe aplicații de management al relațiilor cu clienții (customer relationship management) și este disponibil la adresa www.nextel.com/idenupdate. Descărcarea este gratuită, iar pentru fiecare utilizare a serviciului se percepe o taxă nominală de tranzacție care acoperă costurile pentru generarea documentelor, antet, plic și livrare. - EAL

Detalii la: www.motorola.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro