Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Despre securitatea și fiabilitatea rețelelor la TechNet 2002

Ediția din această toamnă a sesiunii Microsoft TechNet, dedicată specialiștilor TI, tratează un subiect de mare actualitate, cel al securității și fiabilității rețelelor, care face obiectul inițiativei pe termen lung a Microsoft referitoare la construirea unui mediu de calcul demn de încrederea utilizatorilor.

"Computerul personal a ajuns rapid să fie 'ceva' mereu pornit, în stare de funcționare și permanent conectat la internet, determinându-i pe oameni să se bazeze pe el pentru cele mai multe dintre treburile zilnice, de la cititul știrilor până la ascultatul muzicii preferate și la accesul la informațiile necesare lor, de pe PC-ul de acasă ori de la orice alt instrument digital inteligent. Sunt necesare eforturi ale întregii industrii menite să sporească încrederea oamenilor în folosirea tehnicii de calcul. Noi, la Microsoft, am lansat o inițiativă pe termen lung, denumită 'Trustworthy Computing', care adresează aspecte privind securitatea, confidențialitatea, fiabilitatea și integritatea mediului de calcul. Sesiunea de azi (1 octombrie, București) face parte din acest demers programat menit să instruiască profesioniștii TI să ajute la creșterea gradului de încredere în mediul de calcul", a declarat Silviu Hotăran, General Manager, Microsoft România.

În afara Bucureștiului sunt programate sesiuni TechNet în Brașov, pe 24 octombrie, Cluj - 28 octombrie și Timișoara - 31 octombrie.

Evenimentul din București a avut un pronunțat caracter practic, fiind prezentate principalele îmbunătățiri de securitate integrate în SO Windows, proceduri de management și administrare centralizată a rețelei, modurile de securizare a stațiilor de lucru, studii de caz etc.

Microsoft TechNet s-a dovedit și de această dată a fi un forum de discuții prin care se realizează un schimb de experiență între specialiștii din domeniu. - MC

Detalii la: www.microsoft.com/romania


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro