Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Canon PowerShot G3

Pe data de 16 septembrie 2002 Canon a lansat pe piață PowerShot G3, a treia generație de camere digitale din seria "G". Destinat amatorilor experimentați și utilizatorilor semi-profesioniști, acest model oferă zoom optic 4x, un nou processor DIGIC și CCD de 4 Megapixeli.

Față de modelul anterior, PowerShot G3 aduce o serie de îmbunătățiri, nu numai de design, dar și tehnologice. Cea mai importantă dintre acestea este dotarea cu noul procesor DIGIC (DIGital Imaging Core), care oferă o calitate îmbunătățită a imaginii prin combinarea celor 6 elemente cheie: controlul CCD, AE/AF/ AWB, procesarea semnalului, compresia JPEG, controlul memoriei și ecranul LCD. CCD-ul de 4 megapixeli este o altă noutate, asigurând o calitate îmbunătățită a imaginii la rezoluții înalte.

Echipamentul furnizează 12 moduri predefinite de lucru, dintre care două sunt ajustabile, control manual al parametrilor, centrare și reglare a distanței ajustabile. Dacă dispuneți de o imprimantă foto Canon, puteți tipări imaginile capturate prin conectarea directă a camerei la aceasta, fără a mai fi nevoie de un PC.

Nici aspectul ergonomic nu a fost lăsat mai prejos. Sistemul de acționare al camerei a fost reamplasat și modificat pentru a se obține o mai mare ușurință în mișcare. Ecranul LCD de 1,8 inci, cu unghi de vizualizare variabil poate fi poziționat independent de cameră, permițând vizualizarea scenei indiferent de poziția camerei.

PowerShot G3 este compatibilă atât PC cât și Mac și este însoțită de o suită de aplicații software, cum ar fi: ZoomBrowser EX 4.0 (pentru administrarea imaginilor), File Viewer Utility (pentru transfer, vizionare și conversie a imaginilor), Adobe Photoshop 5.0 LE. Protocolul Picture Transfer permite folosirea echipamentului pe sisteme cu Windows XP sau Mac OS X fără a avea nevoie de drivere. - ȘI

Detalii la: www.tornado.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro