Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Lindows într-o nouă versiune

Lindows, compania care distribuie software-ul cu același nume - o soluție Linux pentru piața de consumer - a anunțat recent lansarea unei noi versiuni.

Versiunea 2.0 include facilități îmbunătățite pentru rețea, în special pentru conectarea cu PC-urile bazate pe Windows, suportă peste 800 de modele de imprimante și are o interfață asemănătoare cu cea a Windows-ului. Noua versiune oferă și suport îmbunătățit pentru notebook-uri, inclusiv facilități de management al energiei și instrumente pentru configurarea cardurilor de rețea wireless.

Lindows a fost conceput cu doi ani în urmă de Michael Robertson, fostul șef al pionerului muzicii digitale, MP3.com. Compania, care inițial a avut probleme legale cu Microsoft, a anunțat într-o primă etapă lansarea unui versiuni de Linux care să ruleze pe unele dintre cele mai populare aplicații Windows. Între timp și-a retras aceste declarații, iar în prezent spune că sistemul lor de operare va fi compatibil doar cu "bridge programs", în special elementele cheie din Microsoft Office.

Totuși, Lindows este o alternativă Windows viabilă, la un preț redus, cu suport pentru o mulțime de aplicații Linux care constituie imaginea în oglindă a unor programe Windows - EAL

Detalii la: www.lindows.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

BitDefender + Abonament PC Magazine

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro