Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Contractul a fost semnat de Rupert Grafendorfer (HDS) și Marius Cojanu (Romsys)

Parteneriat Hitachi - Romsys

Pe 17 septembrie, la Grand Hotel Marriott, firma Romsys, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții informatice complexe din România, a semnat un contract de parteneriat cu producătorul de echipamente de stocare Hitachi Data Systems (HDS), privind distribuția gamei de produse Hitachi Freedom Storage.

Conform raportului UBS Warburg din 6 septembrie 2002, Hitachi Data Systems este lider de piață cu o cotă de 38%, depășindu-și principalii concurenți în ceea ce privește cifra de afaceri pentru medii de stocare high-end RAID.

Rupert Grafendorfer, Director Business Development pentru Europa Centrală și de Est al HDS, ne-a declarat cu acest prilej: "Cu un an în urmă am început să studiem piața românească pentru a vedea dacă este o piață interesantă pentru noi, și am ajuns la concluzia că țara dumneavoastră reprezintă o piață cheie în regiune. Am studiat companiile integratoare de soluții pentru a o identifica pe cea care corespunde cel mai bine exigențelor noastre. Astfel am ajuns la Romsys, singura companie de servicii reale, cu cea mai solidă situație financiară, într-o țară ca România acest lucru fiind esențial. Un rol important în alegerea sa l-a jucat și recomandarea făcută de CEO de la Philip Morris, cel mai mare client zonal al nostru. Cu câteva luni în urmă am început discuțiile cu conducerea Romsys. Evoluția a fost firească și astfel am ajuns în acest moment al semnării contractului de parteneriat. Romsys este singurul partener autorizat pentru vânzări și servicii în România pentru toate produsele HDS."

La rândul său, Marius Cojanu, General Manager Romsys, și-a manifestat bucuria pentru faptul că semnarea acestui contract reprezintă un semnal că valoarea specialiștilor de la Romsys începe să fie recunoscută nu numai în România ci și în afara granițelor. "Considerăm acest parteneriat ca fiind echivalent cu un premiu de excelență care certifică competența, experiența, calitatea, angajarea companiei noastre în soluții TI cu un grad înalt de complexitate".

Prin parteneriatul cu HDS, Romsys va aduce tehnologia de vârf Hitachi beneficiarilor din România, oferindu-le posibilitatea creării unor infrastructuri de de stocare performante. - MC
Detalii la: www.eu.hds.com, www.romsys.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro