Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Raft.ro

Un nou magazin electronic a fost lansat la adresa www.raft.ro. Reprezentând de fapt o librărie virtuală, situl comercializează peste 2500 de volume din toate domeniile de activitate, începând de la cărțile pentru copii până la manuale și cărți de istoria artei.

Raft.ro este conceput în deplin acord cu prevederile noii Legi a comerțului electronic, conține date complete de identificare și un sistem eficient de confirmare a comenzilor către clienți. Volumele existente sunt grupate pe domenii de interes - artă și fotografie, dicționare și enciclopedii, știință și tehnică, științe socio-umane, cărți în limbi străine etc. - fiind disponibil și un motor de căutare care poate selecta volumele după o serie de cuvinte cheie, titlu, ISBN sau autor.

Prețurile volumelor expuse sunt accesibile publicului larg - peste 90% din cărți având un preț mai mic de 200.000 lei. Livrarea se face gratuit pentru comenzile a căror contravaloare depășește 250.000 lei, iar în București livrarea se face la domiciliu. Plata se realizează într-o primă etapă prin mandat poștal, însă potrivit estimărilor făcute de realizatorii sitului, în vare lui 2003 va intra în funcțiune și noul sistem de plată prin internet, cu cărți de credit.

Raft.ro este proprietatea firmei de marketing direct Hit Mail - EAL

Detalii la: www.raft.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro