Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Autodesk Map a ajuns la versiunea 6

Autodesk a lansat versiunea a șasea a programului Autodesk Map. Destinat specialiștilor din domeniul geodeziei, cartografiei și cadastrului, programul înglobează noi funcționalități ce permit crearea, întreținerea și analizarea (interogarea) hărților cu maximă eficiență și acuratețe.

Creat pe platforma AutoCAD, programul Autodesk Map 6 este disponibil în versiunea stand-alone sau integrat în pachetul Autodesk Map Series, prima soluție completă pentru cartografie. Datorită compatibilității dintre Map 6 și Oracle Spatial, datele georeferențiate provenind din diverse surse pot fi integrate rapid. În plus, datele generate și gestionate cu Autodesk Map 6 pot fi accesate prin internet, intranet sau vizualizate direct la punctul de lucru, prin intermediul soluțiilor distincte Autodesk MapGuide, Autodesk OnSite View sau Autodesk OnSite Enterprise.

Printre noile facilități oferite de Autodesk Map 6 se numără: funcțiile COGO - pentru construirea de hărți cu precizie inginerească, funcțiile de clasificare - destinate analizei intuitive a hărților complexe, pe baza unui model de date care permite selectarea și manipularea obiectelor după descrierea lor (ex. drum sau râu), caracteristici îmbunătățite cu Oracle Spatial și suport total pentru Oracle9i - EAL

Detalii la: www.acintl.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

BitDefender + Abonament PC Magazine

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro