Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Fujitsu și Microsoft își intensifică alianța globală

Companiile Fujitsu și Microsoft au anunțat o extindere majoră a alianței lor globale privind infrastructura platformelor Windows folosite de marii utilizatori. Valorificând experiența comună și nivelul ridicat de performanță în dezvoltarea de sisteme și soluții pentru business, cele două companii au luat decizia de a dezvolta proiecte comune în Japonia și alte zone ale lumii prin lansarea unor inițiative globale orientate spre servicii XML Web, soluții "business-critical computing" și mobilitate. Concomitent, în condițiile extinderii cooperării cu Microsoft, principalele componente TI din cadrul companiei Fujitsu - Fujitsu Siemens Computers, Fujitsu Consulting și Fujitsu Services - vor fi unificate în cadrul unei structuri comune. Această consolidare are ca scop ascensiunea grupului Fujitsu ca una din cele mai importante corporații la nivel mondial care oferă soluții "end-to-end. NET enterprise".

Extinderea alianței globale Microsoft-Fujitsu va avea ca obiectiv următoarele domenii cheie:

  • Servicii pentru infrastructura XML Web. Fujitsu va dezvolta versiunea Microsoft.NET, valorificând expertiza sa în domeniul consultanței și integrării serviciilor și soluțiilor care utilizează platforme Microsoft pentru mediul de afaceri. Aplicațiile dezvoltate de Fujitsu pe platforme Microsoft sunt instalate în peste 30.000 de servere care deservesc medii de afaceri din întreaga lume.
  • Soluții pentru "business-critical computing". Cele două corporații vor dezvolta colaborarea în domeniul comercial și de marketing, precum și la nivel tehnologic și al aplicațiilor, astfel încât clienții să beneficeze de un mediu de afaceri sigur și performant. Acest obiectiv se va realiza prin combinarea produselor hardware ale Fujitsu cu produselele "NET enterprise" ale Microsoft.
  • Mobilitate. Alianța dintre cele două companii își propune să răspundă cerințelor ridicate generate de intensificarea integrării dintre tehnologiile mobile și dezvoltarea mediului de afaceri. Vor fi dezvoltate aplicații pe platforme Microsoft Exchange și soluții complete care să răspundă cererii în creștere la nivel mondial pentru servicii multi-canale, multi-securitate și multi-generații - EAL

Detalii la: www.microsoft.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro