Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Sorin Baltag, Director General Genesys

Genesys Days

În perioada 27-28 septembrie 2002, s-a desfășurat la Hotel International din Sinaia întâlnirea anuală a partenerilor Genesys din țară și din străinătate, manifestare ajunsă deja la cea de a cincea ediție.

Pe parcursul celor două zile, specialiștii companiilor străine pe care Genesys le reprezintă în România, au prezentat cele mai noi tehnologii și soluții pe care le vor promova în această toamnă în întreaga lume. Pe lângă programul de conferințe, s-au desfășurat în paralel deja tradiționalele workshop-uri tehnice dedicate soluțiilor oferite de Genesys în principalele sale domenii de activitate (networking, electroalimentare, software și e-business) și a fost prezentat, în premieră, situl dedicat în exclusivitate partenerilor Genesys.

Prima zi a fost dedicată networking-ului. Au fost prezentate familia de switch-uri Gigabit Layer 4 Switch Blade și multiplexorul pentru fibră optică WD1008 Gigabit Ethernet de la Alied Tellesyn, noile tendințe în cablarea struturată pe cupru și fibră optică pentru aplicații Gigabit și XGigabit, precum și sistemul iTRACS de monitorizare a elementelor pasive dintr-o rețea, oferite de AMP Netconnect. De asemenea, au mai fost prezentate echipamente Cyclades și echipamentele de testare și certificare a rețelelor de la Fluke Networks.

În ziua a doua s-a vorbit despre soluțiile complete de securitate a datelor de la Utimaco Safeware, relansarea brandului SCO după fuziunea cu Caldera, soluțiile de conectivitate de la Data Direct Technology și soluțiile bazate pe carduri cu memorie optică dezvoltate de LaserCard Sistemia.

"A fost o ediție de excepție, cu multe noutăți prezentate în premieră și o serie de lansări pregătite special pentru aceste zile, cu mulți invitați din străinătate. Deși vremea a fost destul de capricioasă, ne-am bucurat totuși de prezența în sală a multora dintre cei mai buni parteneri locali. Timpul a fost foarte scurt iar prezentările foarte numeroase, așa încât nu am avut la dispoziție prea mult timp pentru a discuta și a ne relaxa împreună cu partenerii noștri. Însă promitem să ne revanșăm data viitoare", a declarat Sorin Baltag, Director General Genesys. - EAL

Detalii: www.genesys.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro