Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Viteză de ordinul milioanelor

Cisco Systems a anunțat dublarea puterii de procesare a routerelor din seria Cisco 7200, prin introducerea noului procesor Network Processing Engine NPE-G1. Acest salt le va da posibilitatea companiilor și furnizorilor de servicii să instaleze în continuare routerele din seria Cisco 7200 pentru o varietate mare de aplicații și servicii, reducând în același timp costurile totale de administrare și protejând investițiile clienților în echipamentele Cisco existente.

NPE-G1 asigură o viteză de procesare de milioane de pachete pe secundă (mpps), creează posibilitatea unor performanțe superioare în materie de servicii securizate, administrare a lărgimii de bandă și a traficului (QoS), transmisie convergentă de voce, imagine și date, Multiprotocol Label Switching (MPLS) și Ipv6. În plus, NPE-G1 oferă trei porturi Ethernet de 10/100/1000 Mbps încorporate pentru conectare LAN de mare viteză, sporind și mai mult valoarea și flexibilitatea routerelor din seria Cisco 7200. "În economia actuală, clienții, fie organizații mari, fie furnizori de servicii, caută modalități de a investi profitabil în creșterea eficienței rețelei și extinderea capabilităților acesteia," afirmă Lele Nardin, vicepreședinte și director general, departamentul routere de dimesiune medie, Cisco Systems.

"Procesorul NPE-G1 pentru seria Cisco 7200 este un mijloc simplu, rapid și necostisitor de a adăuga noi capabilități și performanțe însemnate și de a proteja investițiile. Seria Cisco 7200, cu o bază de 250.000 unități instalate în întreaga lume, continuă să impună ritmul pe piața routerelor de dimensiune medie, prin preț, performanță și o interfață largă." - EAL

Detalii la: www.cisco.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro