Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

Software AG aduce în România noua generație de tehnologii XML

Net Consulting a devenit recent partenerul firmei Software AG, urmând să promoveze în România produsele acesteia, care se numără printre cele mai sofisticate și complexe la nivel mondial, în domeniul XML.

Un studiu efectuat de către Massachusetts Institute of Technology relevă că 50% din economia mondială se bazează în prezent pe munca de birou. Ca urmare, pentru a mări productivitatea, va trebui crescut procentul de automatizare a operațiilor din cadrul unei afaceri, cea mai bună soluție în acest moment fiind comunicarea directă mașină - mașină sau aplicație - aplicație.

Tamino XML Server și Entire X sunt produse de vârf care asigură suportul pentru implementarea conceptului de integrare totală a afacerii - "Total Business Integration". Cu Tamino XML Server, Software AG oferă o gamă întreagă de produse XML de bază, atât pentru dezvoltarea și integrarea de aplicații, cât și pentru procesarea și stocarea datelor.

Elementul central al arhitecturii Tamino XML Server este baza de date care stochează și procesează informații în format nativ XML.
Software AG și-a extins preocupările în direcția middlware /EAI (Enterprise Application Integration) pentru a-si consolida poziția în domeniul integrării aplicațiilor de e-business. EntireX este produsul middleware și soluția cuprinzătoare, multilaterală pentru a integra platforme și aplicații în interiorul și în afara companiei. Produsul dă posibilitatea organizațiilor să integreze datele existente cu aplicații și date noi.

Cu ajutorul acestor produse inovatoare se poate crea un circuit informațional companie, parteneri, clienți mult mai performant fără a fi necesară înlocuirea sistemelor deja existente. - AG

Detalii la: www.netconsulting.ro; www.softwareag.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro