Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Noiembrie 2002

MB Distribution Dealers Meeting 2002

Ca în fiecare an, MB Distribution a organizat și în toamna aceasta întâlnirea dealerilor săi. De această dată a fost aleasă ca locație zona nordului Moldovei, pentru acest important eveniment fiind preferat orașul Gura Humorului. Principalele firme ce sunt reprezentate în România de către MB Distribution sunt Epson și IBM, nume cu rezonanță pe piața IT din țara noastră.

Din partea firmei Epson au fost prezenți Paul Schmidt - Director of Sales & Marketing International și Christoph Lubinus - Manager of Strategic Marketing. Epson a prezentat câteva echipamente deja disponibile pe piață, dar și modele ce urmează a fi lansate în scurt timp. Din prima categorie așteptările sunt foarte mari în favoarea scanerelor Epson Perfection 2400 Photo, Epson Perfection 1260 Photo și Epson Perfection 1660 Photo, primele două semnând deja condica în laboratorul nostru de teste, și din sectorul imprimantelor înscriindu-se în cursă modelul Epson Stylus C62. Din cea de-a doua categorie, a echipamentelor ce urmează a fi lansate, face parte și modelul Epson C 82, model ce promite lucrul la o rezoluție de 5700 dpi (optimizat). Pentru prima dată Epson alege o direcție nouă, cea a echipamentelor multifuncționale, în acest sens amenințând piața cu modelele Epson Stylus CX 5200 și Epson Stylus CX 3200. Dintre produsele prezentate nu au lipsit nici imprimantele laser și proiectoarele. Pentru perioada următoare, strategia MB se va axa în principal pe imprimantele inkjet și pe proiectoare, cel puțin pentru Epson, Romania reprezentând ce-a de-a doua piață importantă din Europa de Est.

Cea de-a doua prezență a fost cea a IBM, prezentarea fiind deschisă de către Ștefan Rădescu - Development Manager în cadrul MB Distribution. Au fost trecute în revistă în special familia stațiilor de lucru profesionale IBM Intellistation, datorită puterii de calcul sporite și a stabilității pe care acestea o oferă, și soluțiile software IBM, Sorin Vișan - IBM România Software Group Manager, prezentând facilitățile oferite de produsele Lotus, Tivoli, WebSphere și DB2 împreună cu domeniile în care acestea pot aduce profitabilitate.Pentru o cât mai bună înțelegere și o apropiere mai mare față de numele IBM toate prezentările au fost completate de demonstrații practice realizate pe echipamente IBM, loc în care au fost expuse și noutăți ale liniilor de produse NetVista, ThinkPad și xSeries și accesorii ale acestora. -CL

Detalii la: www.mbd.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro