Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet Business - PC Magazine Romania, Octombrie  2002

Sun Life Financial și IBM semnează un acord de outsourcing

Elena Liță

Compania IBM și Sun Life Financial, cea mai mare firmă de asigurări din Canada, au anunțat semnarea unui contract prin care IBM va furniza o gamă largă de servicii tehnologice pentru Sun Life Financial, pe o perioadă de șapte ani, contractul fiind estimat la aproximativ 164 milioane de dolari.

IBM va furniza servicii operaționale pentru a sprijini activitățile TI ale companiei Sun Life Financial în diverse domenii: găzduire web, adminstrare servere mainframe și mid-range, servicii e-mail, suport pentru aplicații Lotus Notes și servicii de securitate pentru rețele.

"IBM va furniza abilitățile tehnologice și resursele informatice de care are nevoie Sun Life Financial, pentru ca aceasta să continue să furnizeze servicii financiare de înaltă clasă clienților săi", a declarat Rock Horton, director general, IBM Global Services, Canada. "Lucrând cu IBM, Sun Life Financial va realiza atât o eficientizare a costurilor, cât și o optimizare operațională".

Sun Life Financial este o companie internațională de vârf în domeniul serviciilor financiare, care oferă o gamă largă de produse și servicii de acumulare și protecție financiară, atât pentru persoane fizice, cât și pentru corporații. Încă din 1871, Sun Life Financial și partenerii săi desfășoară operațiuni pe piețe din întreaga lume, inclusiv în Canada, Statele Unite, Marea Britanie, Hong Kong, Insulele Filipine, Japonia, Indonezia, India și China. La 30 iunie 2002, grupul de companii Sun Life Financial însuma un total de active în valoare de 368,6 miliarde de dolari canadieni.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro