Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet Business - PC Magazine Romania, Octombrie  2002

Administrare on-line pentru clienții broadband PCNET

Elena Liță

Compania PCNET a lansat în premieră pentru România serviciul de administrare on-line pentru beneficiarii Broadband Internet și Broadband VPN. PCNET Customer Center - disponibil pe web la adresa www.customercenter.ro - oferă resurse utile cu ajutorul cărora clienții PCNET pot exploata toate facilitățile unei legături Broadband Internet sau VPN. Astfel, începând cu 19 august a.c., aceștia au acces la o serie de aplicații dinamice care funizează în timp real informații tehnice în format grafic sau tabelar, cum ar fi statistici de trafic și traficul live, arhiva întreruperilor, DNS reverse, scanare TCP, ping, traceroute, precum și la o serie de programe utile care pot fi descărcate de pe sit.

Una dintre cele mai importante aplicații este cea de monitorizare activă, a cărei utilitate este dovedită la apariția unor probleme operaționale. Sistemul de monitorizare activă supraveghează permanent fiecare legătură broadband și în cazul apariției unui incident tehnic al abonatului informează operatorii de serviciu printr-un dignostic avansat. Aceștia contacteză imediat beneficiarul PCNET pentru restabilirea parametrilor normali de funcționare.

"Echipa noastră continuă să pună accent pe menținerea unei relații active cu clienții pe întreaga durată a furnizării serviciilor, astfel încât să răspundem eficient fiecărei solicitări. Noul centru de comunicare on-line este un element al strategiei CRM (Customer Relationship Management) a companiei prin care dorim să asigurăm satisfacția clienților noștri.", a declarat Mihai Bătrâneanu, președintele companiei PCNET.

Accesul la PCNET Customer Center este permis abonaților broadband PCNET pe bază de user-name și parolă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro