Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet Business - PC Magazine Romania, Octombrie  2002

SOFTWIN aderă la Help Desk Institute

Elena Liță

Compania Softwin a anunțat afilierea sa la una dintre cele mai prestigioase instituții din industria serviciilor de suport tehnic, Help Desk Institute Europe. Cu peste 7.500 de membrii activi în întreaga lume, Institutul European de Help Desk - www.hdi-europe.com - este una dintre cele mai mari asociații de profesioniști din industria serviciilor de suport tehnic. HDI furnizează informații specifice despre tehnologia, uneltele și tendințele din industria de Help Desk și de asistență oferită clienților, precum și training specializat și programe de atestare atât pentru persoane particulare cât și pentru organizații de asistență pe sit.

"Softwin - HelpDesk Professional se dorește a fi un serviciu specializat, dedicat departamentelor TI&C din cadrul firmelor. Din dorința de a oferi servicii la un standard cât mai ridicat a apărut necesitatea încheierii parteneriatului cu Help Desk Institute Europe. Astfel, suntem în contact permanent cu noile tehnologii specifice și cu tendințele de evoluție din cadrul industriei de Help Desk. Scopul asistenței pe care noi o oferim este degrevarea administratorilor de sistem de grija întreținerii stării de operativitate a sistemului și nu în ultimul rând asigurarea confortului și încrederii în utilizarea echipamentelor de către utilizatorii finali", a declarat cu această ocazie Ervant Bălăceanu, Help Desk Manager Softwin.

Din istoricul activității Softwin pe piața serviciilor de help desk în România face parte și campania de prezentare a rolului și importanței serviciilor help desk. Având ca principală temă "optimizarea utilizării sistemelor informatice prin adăugarea unei componente help desk", campania se înscrie în tendințele mondiale la care România tinde să adere.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro