Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet Business - PC Magazine Romania, Octombrie  2002

Testare gratuită a proiectelor e-business

Elena Liță

Prin intermediul aplicației online "e-business Readiness Check", pusă la dispoziție gratuit de Siemens Business Services (SBS), companiile pot afla în doar câteva minute în ce măsură sunt pregătite pentru afaceri în mediul electronic.

Testul "Readiness Check" este disponibil la adresa http://e-businessCheck.siemens.com și conține 67 de întrebări punctuale, grupate pe 6 teme: organizarea societății, produse și piețe, resurse umane, controlling, tehnologie și strategie de e-business. Utilizatorul răspunde la întrebări, marcând nivelul corespunzător pe o scală de la unu la cinci.

Rezultatele obținute oferă o imagine de ansamblu a stării actuale a companiei din punctul de vedere al celor șase aspecte analizate, printr-o o listă cu rezultatele testului și o reprezentare grafică a nivelului de pregătire al companiei în ceea ce privește activitatea de e-business. În plus, se realizează și o analiză comparată între soluția companiei testate și cele mai bune soluții e-business adoptate de alte firme din domeniul respectiv.

Testul "Readiness Check" este primul modul din seria [email protected] BusinessCheck dedicată metodelor de consultanță și este disponibil în câteva limbi. Această serie oferă o metodă de consultanță structurată și standardizată pentru transformarea firmelor care intenționează să migreze spre electronic și mobile business. După completarea testului "Readiness Check", firmele au posibilitatea de a contacta compania SBS pentru a putea dezvolta împreună strategii de e-business și m-business
orientate către client.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro