Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

ALCATEL România va gestiona activitatea de resurse umane prin Akela RH

Compania Akela Informatique va implementa la Alcatel România modulul de "Resurse Umane" și modulul de "Salarizare" ale pachetului de aplicații Akela RH, soluție care va oferi o modalitate mai eficientă de gestionare a activității de resurse umane la Alcatel România, companie cu peste 1.000 de angajați.

Modulul "Resurse umane" va fi responsabil cu gestiunea salariaților și va oferi managerilor din ierarhia superioară a companiei beneficiare posibilitatea de a fi informați în mod constant asupra performanțelor angajaților dar și a echipelor. Tot cu ajutorul acestui modul managerul va avea la dispoziție și o analiză completă la nivelul funcțiilor și responsabilităților salariaților.

Modulul "Resurse umane" va include gestiunea fișelor de post și a posturilor ocupate sau libere, punând totodată la dispoziția conducerii firmei statistici referitoare la resursele umane ale acesteia.

Astfel, managerii vor putea fi informați permanent asupra persoanelor care urmează să iasă la pensie în viitorul apropiat dar și asupra angajaților care nu și-au îndeplinit sarcinile, aceste statistici fiind afișate sub forma unor grafice.

Modulul "Salarizare" ține evidența pontajelor, a impozitelor pe salarii, a sporurilor și primelor, a concediilor și datoriilor salariaților și efectuează rapoarte standard de salarizare.

Akela RH este o soluție intranet, dezvoltată pe platformă Microsoft, și se adresează firmelor cu dimensiuni medii și mari. - EAL

Detalii la: www.akela.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro