Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Banca Românească lansează primul card Visa pentru internet

Banca Românească a lansat primul card VISA virtual din România, cu utilizare exclusivă pentru plăți pe internet. Cardul virtual este un card de debit care se poate utiliza numai în limita disponibilului existent, se adresează persoanelor fizice rezidente, deținătorul având posibilitatea de a face atât cumpărături online precum și diverse plăți prin internet.

Cardul este ușor de utilizat, fără proceduri sofisticate. Astfel, produsul dorit este comandat pe internet, plata se face online utilizând datele cardului virtual, iar tranzacția se încheie cu primirea produsului la adresa indicată în comandă.

"Banca Românească este recunoscută ca o bancă dedicată în special IMM-lor pentru că promovează o politică de creditare specializată pentru aceste tipuri de întreprinderi și este preocupată permanent de extinderea activității de creditare prin obținerea și gestionarea unui număr apreciabil de programe externe. Începând cu anul 2001, Banca Românească și-a construit o strategie clară orientată spre segmentul de retail. Ca urmare a introducerii noilor programe de retail, banca oferă instrumente de economisire atractive, pune la dispoziția clienților toate cele patru tipuri de carduri VISA, iar de la începutul lunii august oferă clienților săi și operațiuni cu cecuri de călătorie. Lansând cardul virtual, Banca Românească oferă cea mai completă gamă de carduri de debit VISA", a declarat cu această ocazie Petru Rareș, președintele Băncii Românești. - EAL

Detalii la: www.brom.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro