Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Cameră video și aparat foto într-un singur dispozitiv

Sony Europe a anuțat introducerea modelelor DCR-IP220 și DCR-IP210, două camere digitale video recorder de ultimă tehnologie, primele modele din lume cu două capacități de rezoluție a imaginii de tip Megapixel.

Introdus anul trecut, formatul MicroMV bazat pe MPEG2 a reușit stabilirea unor noi standarde de mărime compactă, la care se adaugă o interfață prietenoasă și caracteristici de integrare în sistemul PC avansat. O caracteristică majoră a formatului MicroMV este economisirea spațiului asociată cu o înaltă rezoluție a imaginii, specifică formatelor DV și D8.

Design-ul compact, capacitatea de operare dublă - pentru cameră video sau aparat foto digital - fără a compromite calitatea imaginii, statică sau în mișcare, sunt consecința înaltei tehnologii înmagazinate în produsul DCR-IP220/210.

Modelul DCR-IP220 dispune de un sofisticat set de conexiuni la rețea, fără fir, disponibil opțional. Această tehnologie nu poate fi folosită și în Europa de Est, din cauza diferențelor din rețeaua de telecomunicații. DCR-IP210 este un produs identic, cu excepția funcțiunilor de rețea.

Noile camere DCR-IP210 și DCR-IP220 oferă o rezoluție video de 530 linii orizontale, rezoluția de cadru static fiind de 1600 x 1200 pixeli, iar cea de fundal de 2,1 megapixeli, ceea ce reprezintă o creștere cu 38% față de modelele precedente.

O caracteristică care se mai întâlnește doar la modelul Sony Zoom Ring permite noilor camere setarea acurateții imaginii în opt trepte, în funcție de tipul cadrului filmat. De asemenea, pentru filmări nocturne există funcția "Night Framing" la care se adaugă un dispozitiv Hologram AF de reproducere a culorii naturale în condiții de iluminare slabă. Camerele video integrează un monitor LCD Hybrid Touchscreen de 2,5 inch și 210.000 pixeli, operabil prin atingerea ecranului cu un pix special, caracteristică prezentă și la alte modele Sony.

Conexiunea dintre camere și PC se realizează folosind un cablu USB livrat standard. - EAL

Detalii la: www.sony.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro