Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Oracle Technology Day

Oracle România, reprezentanța celei mai mari companii producătoare de software de întreprindere din lume, a inaugurat sezonul de toamnă al manifestărilor interne din domeniul TI organizând pe 4 septembrie conferința "Oracle Technology Day". Evenimentul a avut ca principal obiectiv demonstrarea avantajelor competitive oferite de Oracle9i Application Server (Oracle9iAS), atât ca platformă de dezvoltare, administrare și integrare, cât și prin tehnologiile de portal și elementele de suport de decizie încorporate.
Cele mai importante provocări cu care se confruntă organizațiile în momentul în care doresc să utilizeze internetul pentru instalarea și rularea aplicațiilor critice ale infrastructurii software sunt legate de dezvoltare, instalare, administrare și suportarea costurilor. Oracle Application Server este un produs special conceput pentru a răspunde acestor provocări; fiind 100% bazat pe standarde, Oracle9iAS simplifică modul în care sunt dezvoltate aplicațiile internet, asigură rularea rapidă a acestora, stabilitatea sistemului, nivelul de securitate dorit, fiind ușor de administrat.

Oracle9i Application Server Release 2, cea mai nouă versiune a serverului de aplicații Oracle, oferă peste 250 de noi elemente, incluzând suport pentru cea mai nouă tehnologie Java (J2EE 1.3), servicii Web și integrare la nivel de întreprindere, fiabilitate și securitate maximă, precum și noi facilități de portal și Wireless. Această versiune beneficiază de cele mai avansate standarde de securitate disponibile la ora actuală, ce includ suport pentru criptare, semnătură singulară pentru autentificare, tehnologie LDAP pentru autorizare și identificare și JAAS (Java Authentication and Authorization Service) pentru securitate J2EE. - EAL

Detalii la: www.oracle.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro