Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Plextor PlexWriter 48/24/48U

Noua unitate CD-RW externă de la Plextor este capabilă de viteze de scriere CD-R 48X, CD-RW 24 X și de citire 48X. Alături de aceste performanțe, posibile datorită conectării pe USB 2.0, unitatea beneficiază de toate facilitățile prezente și în cazul modelelor anterioare: timp de acces <65 ms, prevenirea erorilor de scriere prin intermediul tehnologiei BURN-Proof, compatibilitate cu standardul Mount Rainier, buffer de date de 4 MB, PoweREC, VariREC. Ca noutate PlexWriter 48/24/48U include o funcție de autotestare cu ajutorul căreia poate detecta dacă unitatea prezintă defecțiuni.

Un aspect interesant, recunoscut și de alți producători de unități optice, este legat de viteza maximă de citire. Chiar dacă aceasta este specificată la 48X, unitatea este setată să funcționeze la maximum 40X. În acest fel durata de viață a unității se poate prelungi, evitându-se în același timp riscul de spargere a discurilor în interiorul echipamentului datorită vitezei prea mari de rotație. Cei care doresc totuși să folosească modul de citire maxim 48X pot apela la funcția SpeedRead.

Unitatea va fi disponibilă pe piața începând cu luna octombrie 2002, prețul recomandat de end-user (fără TVA) fiind de 255 EURO. - ȘI

Detalii la: www.plextor.be, www.itshop.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro