Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Trecerea la noua numerotație telefonică și în agenda de pe PC

Compania Algoritma a dezvoltat o soluție completă de conversie automată a numerelor de telefon conform noului plan național de numerotație introdus la 14 iunie 2002. Soluția ezNumbers este destinată tuturor categoriilor de utilizatori, business și individuali, de la utilizatorii de telefoane mobile care au stocate numere de telefon pe cartela SIM și în memoria telefonului până la cei care utilizează PDA-uri sau programe de tip agendă pe calculatoare personale (MS Outlook etc.), precum și companiilor ce mențin și utilizează baze de date de contacte.

Soluția modifică automat prefixul tuturor numerelor de telefon, pentru toate rețelele de telefonie din România, în concordanță și cu noul plan de numerotație introdus de curând în Republica Moldova. Modificările de prefix se fac numai pentru numerele de telefon recunoscute și afectate de aceste schimbări, numerele internaționale străine, cele deja convertite sau cele incorect introduse fiind ignorate. Numerele de telefon pot conține și interioare.

Servicii de conversie au fost lansate în parteneriat cu MobiFon, fiind oferite clienților începând cu 20 iunie 2002 prin rețeaua de distribuție Connex.

Implementarea soluției a impus o funcționare a aplicațiilor în regim on-line, toate tranzacțiile efectuate fiind trimise unui server central de taxare. Acest server, conceput și dezvoltat de Algoritma, generează rapoarte financiare pentru MobiFon și include o interfață web pentru ca fiecare dealer Connex să-și poată urmări în orice moment situația tranzacțiilor efectuate de magazinele sale. Securitatea sistemului este asigurată prin folosirea tehnicilor de criptare și autentificare. - EAL

Detalii la: www.algoritma.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro