Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Octombrie 2002

Un telefon pentru comunicare vizuală

Nokia a lansat în luna septembrie un nou produs din categoria Imaging. Încorporând un aparat foto de înaltă rezoluție, o cameră video și un video player, telefonul Nokia 3650 introduce în întreaga lume modalități noi și îmbunătățite de comunicare vizuală.

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși imediat cu ceilalți propria experiență vizuală, telefonul Nokia 3650 dispune de un aparat foto VGA integrat, de un ecran color de 176 x 208 pixeli cu 4096 de culori și de o tastatură circulară unică, ce include o tastă de parcurgere (scroll) în 5 direcții. Telefonul Nokia 3650 mai include o cameră video pentru preluarea de clipuri video, precum și un RealOne Player pentru jocuri și pentru vizualizarea conținutului video în timp real. Funcția MMS le permite utilizatorilor să trimită clipuri video, imagini, text și sunet spre un alt telefon compatibil MMS sau spre o adresa de e-mail.Telefonul Nokia 3650 oferă suport extins pentru e-mail și dispune de un browser XHTML ce permite o căutare avansată.

Platforma Series 60 bazată pe sistemul de operare Symbian oferă telefonului Nokia 3650 o platformă puternică, ușor de utilizat. Tehnologia Java le permite utilizatorilor să personalizeze conținutul telefonului printr-o gamă largă de aplicații dezvoltate de terțe părți, care includ editare de imagini și o mare varietate de jocuri cu o prezentare grafică deosebită. Dezvoltatorii care doresc să se orienteze către segmentul de public care preferă telefonul Nokia 3650 pot utiliza Series 60 Software Development Kit pentru a construi aplicații, precum și Nokia Tradepoint pentru a comercializa aplicațiile.

Telefonul Nokia 3650 funcționează în bandă triplă, cântărește 130 g și are o memorie internă pentru utilizator de 4 MB - care poate fi extinsă cu o cartelă de memorie - și acceptă o gamă largă de accesorii opționale pentru gestionarea energiei, accesorii pentru purtare și conectare Bluetooth wireless.

Datorită noii baterii 850 mAh Li-Ion, telefonul oferă un timp de convorbire de până la 4 ore, un timp de standby de până la 8 zile și un timp de încărcare mai rapid, de aproximativ o oră.
Livrările sunt programate să înceapă în primele luni ale anului 2003. - EAL

Detalii la: www.nokia.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro