Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Sony Ericsson Mobile și primul său născut

Ericsson T68 este primul echipament lansat de noua companie Sony Ericsson Mobile. Nouă este un mod de a spune deoarece formarea ei a reunit vechile divizii de telefoane mobile ale firmelor Ericsson și Sony. Cu un număr de 3500 de angajați în toată lumea, noul jucător pe piața telefoanelor mobile are sediul central la Londra și o nouă siglă. Reprezentanța din România este subordonată direct centrului de operațiuni pentru Europa de Est, cu sediul în Atena, Grecia, ceea ce presupune lansarea noilor produse cu o întârziere minimă față de alte piețe internaționale.

Scopul declarat al acestei uniuni este plasarea în termen de 5 ani a noii firme în postura de principal furnizor de echipamente mobile de comunicare. Deși integrarea completă a tehnologiilor celor două firme va fi finalizată cel mai devreme în ultimul trimestru al anului 2002 - primul trimestru al anului 2003, primele produse realizate în colaborare sunt așteptate în vara anului 2002. Acestea vor beneficia din plin de experiența departamentului de telefoane mobile a firmei Ericsson combinată cu experiența în PDA-uri a firmei Sony.

Dorința declarată a domnului Radu Ionescu (Country Sales Manager) este să facă din Sony Ericsson "cea mai dorită marcă de telefoane mobile din România". Noul telefon mobil Ericsson T68, alături de o nouă versiune a reușitului model Ericsson 380 reprezintă în mod evident un pas în această direcție.
Cu speranța că puterea de cumpărare va apropia mai mulți dintre pasionați de aceste produse, urăm succes noilor competitori. - ȘP

Detalii la: www.ericsson.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro