Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Conferința dezvoltatorilor de aplicații pe platformă Microsoft din România

David Chappel, un David Copperfield al cuvântului

Microsoft România a găzduit pe 7 decembrie 2001 prima manifestare dedicată programatorilor profesioniști - PDC (Professional Developers Conference). Tema abordată a fost prezentarea platformei Microsoft .NET - fundația următoarei generații de software Microsoft, care va conecta lumea informațiilor, dispozitivelor și oamenilor, cu posibilitatea de a le unifica și personaliza într-un mod imposibil de realizat cu tehnologia de astăzi.

Compania investește în .NET în trei direcții prioritare: servicii web XML (despre care puteți citi în acest număr la rubrica Internet Business), aplicații distribuite care înțeleg mai multe tehnologii și se întind pe mai multe organizații, precum și o bogată experiență utilizator.

Agenda zilei a inclus următoarele prezentări: XML Web Services - un nou model de dezvoltare a aplicațiilor software interconectate între ele și bazate pe dispozitive diferite, .NET MyServices - construirea serviciilor web care folosesc servicii unificate și securizate de acces la calendar sau informații de contact folosind internetul ca mijloc de transport, .NET Framework essentials - detalii despre facilitățile cheie din :NET Framework și integrarea acestora pentru construirea următoarei generații de aplicații web, Mobility - dezvoltarea de aplicații pe dispozitive mobile.

Prezentările au avut o înaltă ținută profesională , fiind susținute de specialiști de la Microsoft: Nigel Watling și Lester Madden, ambii având funcția de Developer Architect în grupul .NET Platform Strategy EMEA, Neil Hutson, Manager for Application Architects în grupul .NET Platform Strategy EMEA și Denise Gosnell, consultant. Dar cel care realmente a electrizat sala prin modul în care și-a susținut prezentarea a fost David Chappel, fondator al firmei Chappel&Associates (având ca preocupări aducația, consultanța și analizele de piață), un veritabil artist al prezentărilor ce reușește să capteze interesul auditoriului și să transmită cu mult talent informațiile oricât de tehnice ar fi ele. Cu un astfel de "vânzător", cum singur s-a definit, orice companie poate fi sigură de succes. - MC

Detalii la: www.microsoft.com/romania


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro