Agora
Media
Soft RomanescAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Blue Bull
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Un control mai precis al rețelelor cu noul switch 3Com

3Com Corporation a lansat noua versiune de înaltă densitate a switch-ului Fast Ethernet care are posibilitatea de a acorda prioritate traficului important pe măsură ce parcurge rețeaua.

Modelul 4400 SuperStack 3 cu 48 de porturi este primul switch cu 48 de porturi cu clasificare de trafic tip Layer 4,care îndeplinește promisiunea unei performanțe îmbunătățite a aplicațiilor necesare companiilor.

"3Com este dedicată soluțiilor inovatoare 10/100 care oferă clienților din mediul de afaceri caracteristicile bogate și performanța înaltă de care au nevoie", spune Karen Oddey, vicepreședinte de marketing la 3Com Business Networks Company. "Într-un moment în care performanța și funcționalitatea trebuie să fie combinate cu accesibilitate, această soluție este extrem de bine justificată. Noul SuperStack 3 4400 cu 48 de porturi reprezintă un salt extraordinar pentru clienții care caută densități înalte și control al traficului, fiind și o investiție extrem de rentabilă prin excelentul raport preț-calitate oferit."

Un control mai precis al rețelei înseamnă că organizația își poate monitoriza și stabili priorități pentru traficul din rețea. Rezultatele includ performanță optimă pentru aplicațiile necesare companiilor, înaltă calitate de răspuns al rețelei și echilibru inteligent al traficului tip voce și date. Capacitățile de voce ale switch-ului SuperStack 3 4400 sunt ideale pentru companiile care fac trecerea către un sistem de telefonie 3Com NBX.

Succesul switch-ului SuperStack 3 4400 cu 24 de porturi, lansat în iunie 2001, a demonstrat abilitatea 3Com de a oferi soluții inovatoare, căutate de clienți. Noul switch oferă o densitate dublă și un cost total mai scăzut pentru consumatori. —EAL

Detalii la: www.3com.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

One Pixel

One Pixel

Libraria Byblos

One Pixel

One Pixel