Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Ziua Motorola în România

Aurelian Sima, Country Manager al Motorola România

Pe 21 noiembrie 2001, Motorola România a organizat a patra ediție consecutivă a evenimentului anual Ziua Motorola, ocazie cu care a prezentat clienților și partenerilor de afaceri ultimele noutăți din domeniul telecomunicațiilor.

"Organizarea Zilei Motorola în România se înscrie în strategia globală de investiții pe termen lung a companiei, evidențiind și subliniind încă o dată angajamentul asumat față de piața românească", a declarat cu această ocazie Aurelian Sima, Country Manager al Motorola România.

Prima parte a zilei, în care au fost susținute prezentări de către personalitățile care au participat la eveniment, a fost urmată de o sesiune de seminarii tehnice însoțite de demonstrații live.

Cea mai nouă arhitectură oferită de Motorola, evoluția aplicațiilor SMS, WAP, GPRS și 3G, aplicațiile de divertisment foarte diverse și de înaltă calitate, serverele de sincronizare globală și integrare a dispozitivelor cu fir și fără fir, soluțiile enterprise, modalitățile de plată prin soluția mWallet, precum și soluțiile de localizare bazate pe GSM și GPRS, toate acestea tinzând spre o platformă unică pentru distribuirea conținutului media către dispozitivele mobile de tip handheld, care suportă Java și sisteme de operare deschise, sunt doar câteva dintre noutățile cu care contribuie Motorola la evoluția lumii "mobile".

Accompli 008

Nici cele mai noi terminale Motorola bazate pe GPRS nu au dezamăgit audiența. Caracterizate printr-o tehnologie de top, modalități de utilizare simple și design modern, modelele Timeport 260, Talkabout 192 și Accompli 008 satisfac cerințele celor mai pretențioși utilizatori.
Accompli 008, vârful de lance al acestei serii, îmbină facilitățile unui telefon cu cele ale unui palm. Acesta oferă acces la internet prin GPRS, WAP, se sincronizează cu PC-ul prin IrDA sau RS 232, are o memorie RAM de 8 MB și o memorie flash tot de 8 MB, ecran senzitiv la atingere și facilități de recunoaștere a scrisului.

Elementele centrale ale discuțiilor din cadrul seminariilor tehnice au fost constituite de cele mai noi sisteme digitale de comunicații și monitorizare SCADA, evoluția rețelelor în bandă lată și modalitățile de dezvoltare a aplicațiilor folosind noua generație DSP Starcore SC 10. - EAL

Detalii la: www.motorola.roPC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro