Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice

Premiile anuale pentru inovație Kent Explora

Timp de cinci luni, inovatorii din România au acceptat provocarea Kent și a Fundației Române pentru Design (FRD) de a participa la Premiile anuale pentru inovație Kent Explora.

Prin organizarea acestui concurs, Kent și FRD au dorit să recompenseze inventivitatea, originalitatea și talentul creatorilor din întreaga țară și să le ofere șansa de a se bucura la timp de aprecierea publicului.

Astfel, în perioada iunie-septembrie 2001, juriul alcătuit din personalități din domenii multiple și prezidat de reputatul designer britanic Kenneth Grange, a selectat cele mai inedite proiecte iar pe 5 decembrie, în cadrul Galei Explora 2001, au fost desemnați câștigătorii.

Pentru fiecare secțiune din concurs a fost acordat câte un premiu în valoare de 2000$, cel mai bun proiect din concurs fiind recompensat cu Marele Premiu, în valoare de 4000$, după cum urmează:

Premiul pentru secțiunea 3D (tridimensional) - design de produs, ambalaj, design ambiental, creație vestimentară, accesorii, instalații, sticlărie - a revenit proiectului Scaun mobil pentru persoane cu handicap locomotor, propus de Adela Florina Sână.

La secțiunea Virtual D (virtual) - web design, proiecte multimedia, video, magazine virtuale - premiul a fost acordat proiectului Enciclopedia multimedia pe CD-ROM, "Zidit de om, creat de Dumnezeu", propus de Fundația Științifică "Cygnus" din Suceava.

În cadrul Secțiunii New D (noudimensional) - concepte, proceduri de lucru, filosofie, știință - a fost premiat proiectul Instalații și dispozitive pentru superfinisat suprafețe plane exterioare și interioare sau alte suprafețe, propus de Cristian Teodorescu.

Marele Premiu al acestei ediții, selectat dintre câștigătorii pe secțiuni, a revenit proiectului "Instalații și dispozitive pentru superfinisat suprafețe plane exterioare și interioare sau alte suprafețe". Mecanismul este adaptabil pe orice mașină unealtă cu ax vertical și permite finisarea unor suprafețe cu o rigurozitate mare și costuri minime. - EAL

Detalii la: www.k-explora.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

BitDefender + Abonament PC Magazine

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro