Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Net Consulting propune trecerea de la business la e-business


Firma Net Consulting a devenit recent partenerul companiei americane BEA Systems.

Conceptul fundamental al firmei BEA este acela de trecere de la business la e-business, și vine să rezolve prin instrumente specifice software probleme esențiale ale unui moment de tranziție către o nouă etapă de dezvoltare și funcționare a domeniului economic actual, în cadrul căruia elementul cheie îl reprezintă comerțul electronic, bazat pe cele mai moderne soluții informatice.

Platforma BEA WebLogic E-Business este utilizată în prezent de peste 10.000 de companii din întreaga lume, facilitățile sale de bază fiind viteza de transmitere a informației și adaptarea la cerințele clienților.

BEA WebLogic E-business, standard utilizat de peste 1900 integratori de sisteme, ASP, ISV, asigură integrarea cu sistemele existente și protecția investițiilor, interacțiunea cu partenerii de afaceri și clienții într-o manieră personalizată, gestionează procesele și fluxurile operaționale specifice, suportă orice volum de tranzacții și clienți, furnizează infrastructura de securitate și confidențialitate necesară derulării activității.

Toate acestea sunt realizate printr-o suită de produse integrate destinate dezvoltării de servicii web, aplicații e-business, e-marketing care asigură creșterea volumului de afaceri prin difuzarea eficientă a informațiilor necesare clienților, partenerilor și angajaților, reducerea costurilor de utilizare a aplicațiilor.

Conform evaluărilor unor companii renumite de analiză a pieței TI precum Giga, IDC și Gartner, BEA Systems este în prezent cea mai importantă platformă la nivel mondial pentru aplicațiile Java.—EAL

Detalii la: www.netconsulting.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro