Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
IBM anunță inițiativa privind securitatea globală

IBM își va extinde capabilitățile existente din domeniul serviciilor de securitate și tehnologie printr-o nouă inițiativă globală anunțată de curând. Inițiativa, construită pe baza unei abordări bidirecționale, aliniază ofertele vaste de siguranță și securitate ale IBM în cadrul extins IBM Global Services Practice și creează un nou Birou pentru soluții globale la nivelul corporațiilor pentru a răspunde problemelor variate și în creștere privind siguranța și securitatea din industrie, comerțul global și societatea.

IBM Global Services își va extinde serviciile de vârf în domeniul securității informațiilor și confidențialității, oferind noi soluții ce răspund acestor probleme. IBM contează pe expertiza globală a 3.000 de consultanți în securitate, experți în implementări, ingineri și arhitecți tehnologici - ca și pe aproape 100 de cercetători de la IBM Research.

Oferta IBM include: evaluări, arhitecturi de securitate, planificare și proiectare, implementare, administrare și outsourcing, precum și legături cu soluțiile de continuitate a afacerii și recuperare în caz de dezastru. Noile oferte de servicii variază de la soluții îmbunătățite de detectare a intrușilor și a evaluării vulnerabilității, până la verificarea politicilor de securitate și servicii de administrare firewall pentru clienți; de la servicii pentru rețelele virtuale private scalabile, servicii de autentificare, livrarea documentelor, conectivitate mobilă, rețele LAN wireless publice și sisteme de cablare, până la servicii de training de o zi pentru directorii executivi ai unei corporații.

IBM anunță, de asemenea, o suplimentare importantă a serviciilor sale de securitate și confidențialitate prin alianța încheiată cu Kroll Inc., un furnizor global de soluții specializate de securitate care includ securitate pentru corporații, managementul crizei, precum și protejarea afacerilor și a bunurilor.

Noul birou pentru soluții de securitate globală va fi condus de către Elizabeth Primrose-Smith, noul vicepreședinte al IBM Global Security Solutions. "Biroul va fi punctul central de coordonare pentru tehnologia securității, tendințele și soluțiile din întreaga noastră corporație, indiferent de locația geografică", spune Primrose-Smith, care a fost anterior responsabilă cu implicarea IBM în Jocurile Olimpice.

Soluțiile IBM se bazează pe software produs de companie pentru administrarea securității, precum Tivoli Policy Director, Tivoli Identity Director, Tivoli Privacy Manager și Tivoli Risk Manager, care includ noul software Tivoli Intrusion Manager pentru întreprinderile mici și mijlocii; produse și servicii de la partenerii de afaceri IBM, incluzând producători recunoscuți pentru soluții de identificare biometrică, și tehnologii de vârf din laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale IBM. -

Detalii la: www.ibm.com/services


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro