Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2002

aspecte din viața comunității informatice
Servicii pe gustul clienților prin KPNQwest

KPNQwest, liderul pan-european în domeniul comunicațiilor de date și al serviciilor de hosting, a fost identificat în urma unui studiu de piață multiclient, ca fiind furnizorul de servicii internet ai cărui clienți și-au declarat cel mai înalt grad de satisfacție față de serviciile contractate.

Studiul de piață efectuat de compania Mercury Research în trimestrul 2 al anului 2001, care a cuprins un eșantion reprezentativ de companii comerciale din România, identifică cu 5,9 puncte (pe o scară valorică de la 1 la 6) nivelul de satisfacție al clienților față de serviciile KPNQwest, la o distanță de 0,3 puncte pe aceeași scară, față de următorul furnizor de servicii internet.

Același studiu relevă faptul că cei mai importanți parametri care stau la baza alegerii unui furnizor de servicii internet sunt calitatea conexiunii externe, stabilitatea serviciului si viteza de acces.

"Am investit foarte mult în calitatea serviciului la client și dorim să ne identificăm ca un reper din acest punct de vedere pe piața românească" a declarat Marius Panait, Director General KPNQwest Romania. "Faptul că pentru companiile românești calitatea serviciului internet contractat, definită ca stabilitate, calitatea conexiunii, viteza garantată sunt mai importante decât prețul, indică atât o creștere a exigențelor clienților față de serviciul contractat, dar mai ales valoarea în creștere pe care o dau clienții comunicației de afaceri folosind acest mediu", a mai adăugat Panait. —EAL

Detalii la: www.kpnqwest.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro