Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Editorial PC Magazine Romania, Ianuarie  2002

În spatele tastaturilor

Cu acest număr PC Magazine România pășește în cel de-al patrulea an de viață. Ne-am gândit ca la acest moment aniversar să nu vă plictisim cu laudele pe care le-am fi putut obține la cerere colaboratorilor noștri, ci să vă spunem fiecare dintre noi, membrii redacției, un gând despre activitatea noastră. Ne-am pus și pozele, ca să ne vedeți cum arătăm dincolo de cuvinte și, de ce nu, să ne recunoașteți pe stradă, în metrou, în tren sau
oriunde altundeva și să ne puteți trage de mânecă. Fiți siguri că ne va face plăcere să discutăm cu voi, cititorii noștri.

Și acum, iată-ne, într-o ordine aproape alfabetică:


Anca Grozea,
redactor web:

E albastru. Mereu actual. Plin de surprize. Serios. Profesional. Te provoacă la întrecere. www.pcmagazine.ro


Cristian Lăcraru,
redactor în laboratorul de teste:

La apariția în urmă cu trei ani a revistei PC Magazine, mă aflam în postura de căutător de identitate clară a unui statut de profesionist într-un domeniu în care noutățile au caracter permanent și devin, cu fiecare zi, de tot mai profundă specialitate.

Iată de ce, pentru mine această revistă a avut, pe lângă rolul de sursă serioasă de informații la zi din domeniul TI, și acel rol formator de atitudine într-o mulțime de opțiuni, de provocări. Cunosc personal foarte mulți utilizatori care se orientează în achizițiile lor pe evaluările revistei noastre. Ajuns într-un mod fericit colaborator și viitor redactor al acestei reviste, am devenit martor și părtaș la eforturile și entuziasmul cu care se dă viață fiecărui număr al revistei, dar și al bucuriei lucrului terminat și bine făcut. Îmi explic bine acum de ce revista este apreciată și căutată, și de ce tot mai multe firme doresc să-și evalueze performanțele produselor lor la laboratorul PC Magazine.

Seriozitate și profesionalism. Argumente pentru un viitor sigur și prosper al revistei cu nume de enciclopedie în domeniul TI: PC Magazine.


Dan Iancu,
redactor principal, responsabilul rubricilor Timpul liber și IPRO:

Aș fi scris un "If" precum Kippling, despre internetul românesc, dar poate nu am atât de multe dorințe sau nici eu nu le știu pe toate. Mă bucură dialogul cu voi, pentru că în capul meu o revistă este un prilej de discuție cum ar fi să ne fie mai bine. Web-ul nu este al cuiva anume și acum mai mult ca niciodată reprezintă un loc unde ne putem vedea cu bune și rele. Ceea ce vă rog e să vă gândiți că suntem împreună și uneori dușul rece trezește la viață mai bine decât o baie călduță și parfumată. Aștept ca să vină un an în care totul să fie de cinci stele.

Dan Șerbănescu,
redactor principal, responsabilul rubricii Internet Business:

De câte ori mă gândesc la ce se mai întâmplă pe la birou, îmi vine în minte un anumit slogan, prea publicitar pentru a-l reproduce întocmai. Dar colegii mei știu de ce. Ca să fiu sincer, acum vreo câțiva ani visam ca, la un moment dat, cândva după ce urma să împlinesc 30 de ani, să ajung să lucrez la o revistă de calculatoare. Pe ce mă bazam, vorba morometelui, n-aș putea să vă spun. Nu am făcut o facultate tehnică, cu matematica mă aflam în relații cordiale dar reci, prea multe calculatoare în pielea goală nu văzusem iar experiențele mele online erau aproape patetice (dacă vă puteți imagina, chiar făceam clic pe reclame, crezând că așa trebuie). Dar mă fascinau calculatoarele, fără să înțeleg prea mare lucru din ele, și îmi doream să ajung suficient de bun pentru a face față ca redactor la o revistă TI. Într-un târziu, asta chiar s-a întâmplat. Din fericire, nu prea târziu. Acum învăț. Câte puțin în fiecare zi. Noua mea marotă se numește programarea, dar mai am încă foarte mult până acolo. Câte un macro microsoftist mă mai descurc să fac, dar nu mai mult. Dar fiți fără grijă, o să vă invit pe toți la lansarea primei mele aplicații. Cum adică dacă îmi place la PC Magazine? Păi nu v-am spus că acum cîțiva ani visam? Acum îmi trăiesc visul. Așa îmi trebuie!


Elena-Andreea Liță,
redactor, responsbilul rubricilor În direct și Legislație:
PC Magazine este o privire aruncată spre viitor. Nu există un loc mai bun de unde să putem întrezări direcțiile spre care ne îndreptăm.

Societatea informațională ne poartă spre alte orizonturi, spre alte destinații și alte dimensiuni, iar PC Magazine este farul călăuzitor de unde afacerile, informația și tehnologia capătă un sens real, solid. În fiecare zi mă simt ca într-o expediție spre viitor.

Îmi place să cred că suntem deschizători de drumuri și îmi doresc ca tehnologia să ajungă cât mai repede din paginile revistei direct pe birourile dumneavoastră. Îmi place să cred că sunteți alături și că veți rămâne alături. Îmi place să cred că și vouă vă place... PC Magazine.


Gabriel Piscupescu,
redactor, responsabil CD:

Fără a încerca sensibilizarea cuiva trebuie să vă spun că PC Magazine înseamnă aproape jumătate din viața mea, având în vedere timpul petrecut prin redacție și nu numai, iar ca să fiu mai scurt înseamnă mai mult decât un simplu loc de muncă.

Sonia Leahu,
secretar de redacție:
PC Magazine România înseamnă cu fiecare pagină: muncă. Sunt multe de spus, dar aleg să spun un singur lucru: în fiecare zi de muncă plec spre birou cu zâmbetul pe buze. Și nu e puțin.


Ștefan Iliescu,
redactor laboratorul de teste:
O revistă precum PC Magazine România înseamnă dorința de a cunoaște și de a împărtăși cu ceilalți cunoștințele tale; înseamnă bucuria adusă de mulțumirea cititorilor și puterea de a-ți însuși criticile constructive venite din partea lor; înseamnă zile și nopți de muncă, pentru ca informațiile transmise către dumneavoastră să reprezinte realitatea.

De multe ori este greu, imparțialitatea fiind un obiectiv îndrăzneț și de cele mai multe ori nerecunoscut de către ceilalți. Însă convingerea că dumneavoastră apreciați eforturile noastre, referindu-mă aici în special la laboratorul de teste, ne dă puterea de a continua.


Mihaela Cârstea,
redactor șef:

Aș putea scrie pagini întregi despre această revistă. Ea reprezintă foarte mult pentru mine și pe toți cei care sunt prezenți în aceste pagini sau care au lucrat o vreme sau au colaborat la PC Magazine îi consider drept a doua familie a mea.

Orice publicație este o oglindă ce reflectă prin ochii celor care o fac anumite realități. Sper ca ochii noștri să vă dea o imagine cât mai corectă asupra tehnologiilor, produselor, soluțiilor, tendințelor... de pe piața numită simplu TIC .


Șerban Păduroiu,
redactor în laboratorul de teste:
PC Magazine înseamnă pentru mine noul meu loc de muncă, deși au trecut 6 luni de când sunt angajat aici.

PC Magazine înseamnă instituția care îmi dă ocazia să fac ceea ce-mi place cel mai mult. Să studiez tehnica de calcul, să mă perfecționez învățând, întrebând și găsind răspunsuri, să cer și să primesc cele mai noi echipamente și informații... să evoluez. Întrebarea este încotro?!

PC Magazine este locul unde stau mai mult decât vreau, locul unde îmi pierd nopțile și culmea paradoxului nici unul dintre aceste lucruri nu mă supără.

PC Magazine este locul care îmi dă ocazia să-mi creez o privire de ansamblu asupra societății TI din România, să văd toate câte se doresc, toate câte se fac, toate câte s-ar putea face.

În afara părerilor diverse care circulă, PC Magazine este o familie, așa cum este ea, cu încercări și eșecuri, cu bucurii și supărări, cu multe reușite dacă avem în vedere rezultatul.

Înseamnă pagina albă pe care știu ce vreau să scriu, dar pe care atunci când încerc să o fac iese altceva, ceva scris anapoda. Și tot așa până când iese ceva.


RĂZVAN ALBU, tehnoredactor:
Și ca să închei cele scrise de colegii mei (este un hobby mai vechi al meu, pe care îl exersez în fiecare lună), PC Magazine este, pe lângă un loc de muncă cu condiții excelente, un agregat complex în care, pe de o parte, intră toate intențiile bune ale noastre, pe cealaltă parte rezultând o revistă ce în trei ani de existență a devenit o referință în presa TI din România. În acest moment aniversar pentru noi, să urăm "La Mulți Ani" tuturor celor ce s-au perindat prin dreptunghiul bej din pagina 8!


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro