Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Zilele Sistec

În perioada 18-20 octombrie 2000, s-au desfășurat la Cluj Zilele Sistec, manifestările fiind organizate cu sprijinul deosebit al reprezentanței HP România. Programul a fost deosebit de bogat, cuprinzând o expoziție de echipamente de calcul, rețele și comunicații (la Cercul Militar Cluj-Napoca), un simpozion cu tema "Hewlett-Packard & Sistec - O soluție informatică completă" și o întrunire a dealerilor Sistec.

Expoziția s-a bucurat de un mare număr de vizitatori, care au putut admira pe parcursul celor 3 zile echipamentele Hewlett-Packard de ultimă generație, calculatoarele SCS (marca proprie a firmei Sistec, certificată ISO9002), calculatoarele DTK, echipamentele Acome (cabluri și fibră optică), soluții de ultimă oră în domeniul rețelelor și comunicațiilor prezentate de firma Planet, pat de cablu Rehau, cei amintiți fiind parteneri de referință pe piața IT la nivel mondial. Între produsele expuse, amintim: modem Discovery, router Cisco 800, Switch HP Pro Curve 2424 M, Wireless acces point Planet, severe HP LH 3000, HP E 800, Headend Cisco, imprimantă HP 8550 Laser Color, HP Autobackup. Cei prezenți s-au putut bucura și de Internet full acces.

Simpozionul s-a adresat persoanelor de decizie din top managementul firmelor reprezentative din Cluj-Napoca și Transilvania, persoane interesate în implemetarea unei soluții informatice complete, clienți actuali sau potențiali ai firmei Sistec.

Alături de echipa de specialiști a reprezentanței HP România s-a aflat domnul Otto Bauer, Sales Manager Storage Organization HP Viena. Prezentările susținute au subliniat importanța infrastructurii IT și a utilizării optime a acesteia, promptitudinea cu care Sistec împreună cu HP poate oferi soluția completă IT la nivelul unei firme.

La întrunirea dealerilor Sistec, la care participat 25 de reprezentanți, au fost prezentate noutățile oferite de Sistec în configurațiile calculatoarelor SCS: plăcile de bază TYAN, memoriile APACER, dar și noutățile oferite de Hewlett-Packard în domeniul perifericelor. Totodată s-a făcut cunoscută oferta completă pe care o are acum Sistec în rețele și comunicații, cu ajutorul partenerilor săi, Acome, Planet, Rehau, Novell.

Toate aceste manifestări se înscriu pe linia eforturilor depuse de Sistec pentru conștientizarea partenerilor săi de faptul că în lumea dinamică a afacerilor informația și aplicarea unei soluții informatice reprezintă cheia reușitei într-o competiție.

Informații suplimentare la telefon 064-190282 sau prin e-mail: [email protected]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.