Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Biroul mobil 2001

Introduceți SIM-ul, atașați bateria și deschideți dispozitivul. Este mic și plăcut la atingere, iar tastatura completă aduce rapiditatea și simplitatea comunicării. Apăsați butonul "Power". Ecranul TFT în 4096 de culori, complet grafic, afișează logo-ul companiei la care lucrați, după care vă cere codul de securitate. Sistemul de operare EPOC Symbian se încarcă imediat. Setați ora și data, precum și numele dumneavoastră. Este prima dată când îl folosiți, și vă doriți ca fiecare e-mail să plece cu semnătura proprie. Și așa se va și întâmpla. Acum, gata! Totul este configurat. Puteți să dați primul telefon. De pe noul dumneavoastră Nokia 9210 Communicator.

Disponibil în prima jumătate a anului 2001, noul Communicator este un terminal complet pentru comunicații mobile, în banda duală EGSM 900/1800 și combină serviciile de telefon, fax, e-mail, calendar, vizualizare imagini, wap și internet. Suportul pentru cele mai folosite aplicații de birou permite crearea documentelor MS Word și Excel, vizualizarea prezentărilor construite în PowerPoint, sincronizarea cu Microsoft Outlook, precum și cu Lotus Notes/Organiser. Telefonul beneficiază de tehnologia HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) care duce la o transmisie de date de 43,2 kbps, viteză care permite vizionarea paginilor de web, ca și a anumitor pagini de wap, în 4096 de culori (practic full colour). În plus, se pot asculta fișiere muzicale și se pot viziona scurte filme sau prezentări. Mai mult, puteți lucra în timp ce vorbiți. Datorită difuzorului inclus, se poate stabili o întâlnire de afaceri chiar în timp ce aceasta este notată în agenda internă.

O cartelă de memorie standard de 16 MB extinde memoria pentru instalarea de noi aplicații, comunicatorul suportând un număr nelimitat de soluții software furnizate de terți, de la aplicații pentru companii, cât și pentru divertisment. - BS

Detalii la www.nokia.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.