Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


A&C INTERNATIONAL, la 10 ani

Să crești într-un an câți alții în zece este un deziderat, dacă nu fantezist, cel mult lipsit de o reală scală a valorilor. A&C, distribuitorul autorizat în România al produselor Autodesk, poate spune la 10 ani de la înființare că drumul nu a fost ușor, dar satisfacțiile prilejuite de succesele avute au compensat dificultățile cu care se confruntă o companie ambițioasă într-o țară nu tocmai prielnică afacerilor normale. Bilanțul făcut de Cristian Dumitrescu, president/CEO A&C International, în 27 octombrie 200, la Palatul Elisabeta, cu ocazia sărbătoririi acestui eveniment, dă un model sinoptic pentru ce reprezintă această companie în peisajul TI autohton. "E limpede că strategia firmei noastre trebuie să se armonizeze cu strategie Autodesk. Simt că abia acum a sosit momentul la care visam în urmă cu zece ani. Vom acorda consultanță, vom susține cursuri de pregătire și vom furniza servicii de desenare și proiectare" a declarat dânsul.

A&C International SA furnizează soluții integrate software și hardware pentru proiectare, producție și analiză asistată de calculator (CAD/CAM/CAE) în mecanică, construcții, arhitectură etc. Oferă, de asemenea, soluții pentru sisteme de evidență, arhivare și control al documentelor. Acesta ar fi un foarte scurt rezumat al domeniilor în care activează această companie de zece ani încoace.

A&C înființează în 1992 peste 40 de centre de perfecționare Autodesk, pentru care Autodesk a donat software în valoare de aproape două milioane de dolari. Ca urmarea a acestei acțiuni, mii de studenți și de cadre universitare au beneficiat de informații și cursuri de ultimă oră, permițându-le să fie la curent cu ultimile evoluții în domeniu. Se poate spune astfel că proiectarea asistată de calculator primește în România noi dimensiuni. De-a lungul celor zece ani de activitate, compania a înțeles problemele cu care se confruntă specialiștii în domeniu, inițiind "Contractul de legalizare" prin care se pot eșalona plățile și se acordă importante reduceri pentru achiziționarea licențelor de software. Acest fapt se constituie într-un ajutor semnificativ acordat firmelor românești deficitare din punct de vedere financiar și este și o încurajare pentru cei care doresc să își deschidă afaceri în domeniu.

Urmând aceeași linie, în 1998 A&C a încheiat un "National Major Account Agreement" cu Guvernul României, prin care se prevăd reduceri de preț substanțiale acordate întreprinderilor românești cu capital de stat. În calitate de membru activ al BSA, combate pirateria software.

Mai nou, aliniindu-se la cerințele internaționale de dezvoltare a comerțului prin intermediul internetului, compania a deschis un sit de web - www.acintl.ro - prin care se pot achziționa produse ce beneficiază de o reducere de 5%. - DI


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.