Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Un nou segment de piață vizat de Ericsson

Ericsson este unul dintre principalii furnizori din industria comunicațiilor de voce și date, oferind atât soluții avansate cât și echipamente moderne de comunicații pentru rețelele mobile și fixe. De curând, Ericsson România a lansat pe piață un nou telefon. Cu designul său deosebit, noul Ericsson T20 a fost creat special pentru tinerii cu vârste între 18 și 25 de ani, care doresc ca telefonul lor să arate la fel de deosebit ca și ei - așadar un telefon gândit să devină cel mai interesant accesoriu de oraș.

T20 oferă o serie întreagă de caracteristici tehnice indispensabile și este primul telefon care dispune de o metodă nouă de a măsura timpul. Este vorba despre Swatch Internet time - un singur fus orar global, care împarte ziua în 1000 de "beats", ideal pentru utilizatorii internet.

Printre facilitățile oferite de telefonul T20 se numără și un browser WAP, care permite conectarea la internet și acces la situri de web special create pentru utilizatorii de telefoane mobile. De asemenea, T20 este compatibil cu cele mai noi accesorii Ericsson pentru amatorii de muzică - Player-ul MP3 și FM Radio. T20 a fost creat pentru a lucra și cu Ericsson Chatboard - o tastatură portabilă care simplifică scrierea mesajelor SMS și a mesajelor e-mail. - BS

Detalii la www.ericsson.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.