Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Point A, punctul de plecare al proiectării prin internet

Peste cincizeci de mii de utilizatori s-au abonat la serviciile furnizate de portalul Point A (http://pointA.autodesk.com).

Point A este cel mai mare portal pentru arhitectură, construcții civile, manufacturing, GIS și design industrial. El a fost lansat anul acesta, în luna aprilie, pentru a-i ajuta pe designeri și ingineri să acceseze cu ușurință o gamă impresionantă de informații despre programele Autodesk și să comunice eficient și rapid cu cei care alcătuiesc comunitatea specialiștilor în proiectare.

Odată cu acest portal, Autodesk a introdus două noi servicii:

  • Customization Channel, dezvoltat împreună cu Autodesk Developer Network, pentru furnizarea instrumentelor destinate adaptării unor programe ce până mai ieri erau disponibile numai pentru dezvoltatorii înregistrați ;
  • Versiunea gratuită a aplicației Actrix Technical 2000, care poate fi utilizată foarte simplu prin intermediul unui browser.

"În momentul lansării portalului PointA, estimam că în primul an vom reuși să atragem în jur de cinci zeci de mii de utilizatori. Nu ne-am imaginat că acest obiectiv va fi atins în numai șase luni", a declarat John Sanders -executive vice president Autodesk Design Solutions Division.

Point A este integrat cu produsele din seria AutoCAD 2000i, extinzând facilitățile software-ului de proiectare în coordonate internet.

Autodesk este la ora actuală cea mai mare bibliotecă de resurse digitale din domeniul proiectării, produsele sale fiind folosite de 4 milioane de profesionști din peste 150 de țări. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.