Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Compaq și Oracle anunță o nouă aplicație pentru internet

Compaq Computer Corporation, cel mai mare furnizor mondial de sisteme de calcul, și Oracle Corporation, lider pe piața soluțiilor pentru e-business, au anunțat o nouă aplicație internet bazată pe Oracle9i Application Server și Compaq ProLiant DL360 ultra-thin 2way server.

Proiectate special pentru a ușura munca utilizatorilor, soluțiile software și hardware pentru servere internet, oferite de Oracle și Compaq sunt preconfigurate, preinstalate, fiind livrate toate într-o singură cutie, astfel putând fi instalate în câteva minute, f ără mari eforturi.

De obicei, în momentul în care o companie achiziționează o nouă soluție, pentru a putea beneficia de toate facilitățile ei, se pierd câteva zile sau chiar câteva săptămâni numai pentru configurarea acesteia.

Cu Oracle9i Application Server nu vor exista niciodată astfel de probleme. Instalarea este simplă și în afară de faptul că este sporită performanța siturilor cu trafic din ce în ce mai mare, paginile de web ajungând la utilizatori într-un timp mai scurt, stațiile de lucru care administrează aceste situri sunt mult mai ușor de utilizat.

Pentru că siturile web se dezvoltă într-o viteză uimitoare, apare necesitatea ca odată cu extinderea lor să crească și scalabilitatea și performanța. De aceea, Oracle9i Application Server Appliance poate fi ușor adăugată într-un sistem de servere deja existent. Aplicația se va configura automat și va distribui sarcinile pentru a crește performața în timp real.

"Aplicațiile pentru internet dezvoltate de Oracle se potrivesc perfect cu serverele Compaq Pro Liant" - este de părere Michael Capellas, Chairman and CEO al Compaq Computer Corporation. "Cu aplicația Oracle 8i Database, rulată pe servere Compaq, facem primul pas pentru a le oferi clienților soluții pentru baze de date, extrem de ușor de utilizat și configurat. Prin tehnologia Oracle9i Application Server dorim să le oferim clienților mai multă performanță, expandabilitate și funcționalitate, cerute de servere high-end pentru Internet".

Astfel, noua aplicație pusă la dispoziția utilizatorilor de Oracle și Compaq, construită pe tehnologia Oracle Database Appliance, oferă companiilor de toate mărimile o soluție performantă la costuri reduse.

Oracle9i Application Server Appliance va fi disponibilă în cursul lunii decembrie printr-o rețea restrânsă de parteneri de distribuție. - EAL

Informații suplimentare la www.compaq.ro, www.oracle.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.