Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


MB Distribution Road Show 2000

În cadrul evenimentelor intitulate MB Distribution Road Show, ce au avut loc în această toamnă, firma MB Distribution a reușit să prezinte unui public de peste 1300 de persoane ultimele noutăți din gamele de produse EPSON, IBM și Liebert, pe care le distribuie în România.

MB Distribution Road Show 2000 a început în Constanța, alături de partenerul local GMB Computers, a străbătut țara prin Hunedoara (parteneri Comser și Memory Service), Alba Iulia (Gecom), Oradea (Ro&Co International), Tg.Mureș (Electro-Orizont), Arad (BB Computer), Timișoara (ETA2U), Craiova (AS Computer), Galați (Ram Tech), Iași (Quartz Matrix) și Cluj (Brinel).

Invitații, în marea lor majoritate clienți strategici din zonă, mass-media, precum și personalități locale au putut vedea în premieră imprimantele inkjet EPSON cu rezoluție de 2880 dpi, laserele alb/negru și color de până la 40 de pagini pe minut, camerele digitale de până la 4,8 megapixeli și scanerele A4 și A3 cu adâncime de culoare de 42 de biți/pixel atât intern cât și extern. Un impact deosebit l-au avut și echipamentele IBM, în special noile stații de lucru NetVista X40 și A40, notebook-ul Thinkpad i 1200 și serverele Netfinity 3500M20 și 5100.

De asemenea, interesul publicului a fost captat și de gama de UPS-uri Liebert, care începe cu surse destinate protecției informației utilizatorilor de acasă, la 300 VA și merge până la unități de 10 kVA ce folosesc tehnologia on-line.

Informații suplimentare la www.mbd.ro.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.