Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Noi produse de rețea Gigabit

Allied Telesyn (www.alliedtelesyn.com), lider mondial în IP networking pentru companii de orice mărime, reprezentat în Romania prin Tornado Sistems si Genesys Software, a anunțat pe 27 noiembrie ultima noutate din linia sa de produse de rețea Gigabit: seria de adaptoare Gigabit Ethernet Server AT-2970T. Această noua serie de produse demonstrează încă odată implicarea Allied Telesyn în oferirea de produse de networking de mare viteză și fiablitate. Optimizată pentru ambele magistrale de 64bit/66MHz PCI și 32bit/33MHz PCI, placa de rețea AT-2970T 1000Base-T utilizează, cu performanțe foarte bune, tehnologia ASIC care suportă transferul pe 64 de biți (în mod real) între placa de rețea și magistrala PCI, asigurând compatibilitatea cu sistemele mai vechi, dar și o performanță maximă, în timp ce se reduce utilizarea procesorului.

,,Allied Telesyn a intrat pe piața Gigabit-over-copper într-un moment în care cererea pentru tehnologie este în creștere", declara Melvyn Wray, Senior Vice President of Corporate Marketing la Allied Telesyn. ,,Companiile au nevoie de rețele performante și fiabile, iar AT-2970T are caracteristici care le asigură pe amândouă. Datorită timpului necesar de transfer al informațiilor către și dinspre o rețea, AT-2970T a fost conceput special pentru a minimiza cererile de procesor, astfel încât acesta să rămână liber pentru alte aplicații. Pentru companiile în care întâlnim aplicații speciale, dependente de fiabilitatea rețelei, AT-2970 oferă versiunea cu două porturi, AT-2970T2, care funcționează în mod normal pe un singur port și păstrează al doilea port activ ca o legătură redundantă ce preia controlul automatic - în eventualitatea unei căderi de cablu, port sau switch".

Aceste adaptoare de rețea, proiectate în special pentru servere, permit o lărgime de bandă de 533 Mbps, pe o magistrală PCI de 64bit/66MHz. La viteze de 4 ori mai mari decât sistemele convenționale pe 32-biți, AT-2970 nu va permite ,,gâtuirea" rețelei, iar compatibilitatea cu sisteme pe 32-biți va fi asigurată prin modul ,,dual address cycle". Totodată, plăcile de rețea AT-2970, atât cu un singur port cât și cu două porturi, permit adresarea pe 64-biți în modul ,,single cycle" pentru mai mult de 4 GB de RAM. AT-2970T cu un singur port și AT-2970T/2 cu două porturi sunt disponibile acum la prețuri recomandate către utilizatorul final de aproximativ 749$ și, respectiv, 1.699$.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.