Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Novell, toamna 2000

La Centrul de Conferințe Crown Plaza Flora București a avut loc în ziua de 16 noiembrie 2000 evenimentul ,,Novell Autumn Briefing 2000". Organizat împreună cu Omnilogic BGS și având beneficiul unei săli arhipline, evenimentul și-a dorit să aducă în atenție noutățile și tendințele de ultimă oră din domeniul rețelelor informatice. La întrunire au participat parteneri și clienți Novell, precum și reprezentanți ai mass-media.

Au fost prezentate strategia companiei, cu accent pe România (Radu Rădoi, reprezentant Novell în țara noastră), precum și informații cu privire la perspectivele anului 2001, în special evoluția sistemului de operare NetWare și inițiativa PartnerNet 2001, care marchează o nouă orientare în politica de distribuție a companiei (Bystrik Polak, director Novell pentru Europa de Sud-Est).

Din punct de vedere tehnic, Novell va continua să își fundamenteze produsele pe tehnologia directoarelor (Directory Services). Noul produs destinat firmelor mici și mijlocii, Novell Small Business Suite 5.1, lansat în iulie a.c., și acum în România, împreună cu NetWare 6, ce va fi lansat în cursul anului viitor, beneficiază de această tehnologie având avantajele cunoscute: scalabilitate, stabilitate și ușurință în administrare și utilizare.

În cadrul startegiei de parteneriat, Novell își propune în cursul anului următor să aducă unele schimbări importante pentru a conlucra mai strâns cu toți partenerii săi și pentru a oferi clienților săi soluții complete. Schimbările vor începe chiar cu această lună și au în vedere un transfer masiv de cunoștințe către parteneri, consultanță suplimentară, facilități de training și demararea de angajamente de cooperare. Primul impact va fi simțit de piața românească în momentul oferirii de suport tehnic gratuit tuturor partenerilor de către Centrul de Suport Novell, în anumite condiții de performanță.

În cadrul evenimentului a fost prezentată versiunea 3 a produsului ZENWorks for Desktop. - DI

Informații suplimentare: www.omnilogic.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.