Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Studenții de azi, utilizatorii de mâine

A ajunge în frunte nu e ușor, dar a te menține e și mai greu - iată un adevăr unanim acceptat de toți cei care s-au aflat în fruntea clasamentelor, indiferent de domeniu. Construirea unei strategii adecvate este esențială. Cisco Systems Inc., lider mondial în rețelele pentru internet, este un exemplu ce merită studiat și chiar urmat. Compania se află în top de câțiva ani, cele mai noi rezultate raportate în luna noiembrie, referitoare la sfârșitul primului trimestru al anului financiar 2001 reprezentând o nouă confirmare a orientării corecte a politicii sale - o creștere a venitului net real de la 415 mil. $ sau 0,06$/ acțiune în trimestrul 1/2000 la 798 mil.$ sau 0,11$/ acțiune în trimestrul 1/2001.

Desigur, strategia de dezvoltare a companiei se desfășoară pe mai multe direcții, de această dată mă voi referi numai la aspectele asigurării instruirii unui număr mare de specialiști care să folosească la potențialul maxim tehnologia și produsele Cisco. Programul, denumit Cisco Networking Academy, este un program educațional complex cu peste 5.425 de centre în SUA și în alte 74 de țări din întreaga lume, bazat pe metode moderne de instruire, precum învățământul la distanță și instruirea asistată de calculator.

Adresându-se tuturor celor care vor să se instruiască, indiferent de vârstă, permite obținerea unor certificate cu recunoaștere internațională - CCNA (Cisco Certified Networking Associate), CCNP (Cisco Certified Networking Professional) și CCIE (Cisco Certified Internetworking Expert).

România este inclusă și ea în acest program, clasându-se pe locul doi în zona EMEA (după Marea Britanie) și pe locul 7 în lume (după SUA, Marea Britanie, Canada, China, Australia și Japonia), corespunzător numărului de academii (71 de academii, dintre care 28 în universități și 43 în învățământul preuniversitar). - MC

Informații suplimentare pot fi obținute pe web la adresele: www.cisco.com/warp/ public/3/ro/academy/ si www.cisco.com/warp/public/10/wwtraining/certprog/


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.