Computer Press Agora
Votați pentru noi



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




PC Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Produse HP în rate

Hewlett-Packard România a încheiat un acord de colaborare cu BCR, în scopul vânzării în rate către persoane fizice a echipamentelor HP.

Firma se adaptează condițiilor din România și lansează primul acord de vânzare în rate prin parteneri. Acest program include pentru început 75 dealeri HP. Sunt companii românești din diferite orașe ale țării, distribuitori de tehnică de calcul HP, care au cont deschis la Banca Comercială Română. Lista urmează să fie extinsă, neexistând restricții relativ la volumul de vânzări.

Programul se adresează exlusiv persoanelor fizice. Ratele se vor putea derula pe o perioadă de maxim trei ani, singura condiție fiind ca veniturile împrumutatului să fie cel puțin duble față de rată. Toate demersurile legate de bancă sunt derulate de partenerul HP, clientul trebuind doar să semneze contractul și apoi să-și ridice cumpărăturile. Împrumutul este asigurat, iar prima de asigurare este cuprinsă în rate.

"Clienții din întreaga țară vor putea acum, în prag de sărbători să cumpere celor dragi cadourile visate fără a plăti pe loc și integral. O imprimantă foto performantă sau un calculator HP, o cameră foto digitală HP sau un scanner de marcă sunt în acest fel accesibile oricui", declara Irinel Ilie - Market Development Manager, HP România.

"Estimăm că volumul de vânzări HP către persoane fizice va crește cu cel putin 15% și aceasta nu numai prin creșterea numărului de produse vândute, dar și prin trecerea la echipamente mai performante pe care clienții noștri le doreau, dar nu le puteau plăti într-o singură tranșă", comentează Radu Enache, Director General al HP România.- MC


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.