Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparutDigitalFoto - Concurs de fotografie digitală

Rezultatele finale ale concursului.

Fotografia digitală se dovedește a fi din ce în ce mai mult alternativa viabilă a fotografiei clasice pe film. Pentru a vedea realizările deosebite și a distila noi direcții în tehnica fotografică digitală, pentru a stimula creativitatea și a vedea nivelul tehnic, dar și estetic al creatorilor romani HP România și PC Magazine România organizează un concurs de imagini digitale dotat cu premii excepționale în valoare totală de peste 100.000.000 de lei.

Concursul se va desfășura în perioada 1 martie 2002 - 24 mai 2002 și va fi împărțit în trei secțiuni: peisaj, oameni, eseu.

Juriul se compune din reprezentanți ai organizatorilor precum și fotografi profesioniști membri ai AFPR, revistei www.fotomagazin.ro sau independenți.

Jurizarea va avea loc pe data de 4 iunie 2002 și decernarea premiilor va fi făcută în luna iunie la o dată și un loc pe care le vom anunța în revista PC Magazine România. Începând cu 4 iunie 2002 pe situl PC Magazine România vor fi prezentate fotografiile participante și vizitatorii sitului le vor putea vota.

Premiile constau în câte o cameră digitală HP 715 și o imprimantă HP Photosmart 1315 pentru fiecare categorie, precum și un premiu special al juriului, compus dintr-o cameră digitală HP 318 și o imprimantă HP Photosmart 100. Revista PC Magazine România va acorda un premiu de populariate, un abonament pe un an, în urma rezultatului votului de pe sit.

Regulament:

  1. Fotografiile trimise ulterior datei de 24 mai nu vor fi luate în considerare.
  2. Fotografiile transmise la concurs vor fi făcute cu aparate digitale și vor putea fi prelucrate pe calculator. Premianții vor veni cu aparatele respective la decernarea premiilor.
  3. Fotografiile vor fi trimise în format digital. Fișierele transmise, format jpg nu vor putea depăși 700 kB la dimensiuni ce vor putea fi tipărite pe o pagină de format A4.
  4. Fișierele vor putea fi trimise prin poștă pe CD-ROM sau dischete magnetice la adresa PC Magazine România str. Constantin Rădulescu Motru 13, et. 4, ap. 42, sector 4, București, prin e-mail la adresa [email protected] sau prin intermediul paginii de web de pe situl revistei PC Magazine România www.pcmagazine.ro/concurs-foto. Fișierele corupte nu vor fi luate în considerare. Este obligatorie completarea talonului de concurs cu datele cerute. Talonul poate fi luat din revista PC Magazine România sau de pe situl www.pcmagazine.ro/concurs-foto. În cazul trimiterii prin e-mail se vor completa în cadrul mesajului datele cerute si se va specifica aparteneța la categorii a fiecărui fișier transmis.
  5. Pentru fiecare categorie din concurs participanții pot trimite maximum două fotografii.
  6. Imaginile transmise nu vor fi returnate. Dreptul de proprietate este al autorului; autorul declară prin simpla participare că el a realizat imaginile, că acestea sunt realizate pe suport digital și că este de acord cu folosirea acestora fără nici o remunerație în paginile revistei PC Magazine România, pe situl acesteia, CD-urile și siturile asociate și în reclamele sponsorilor, cu menționarea numelui autorului.
  7. Participarea la concurs denotă implicit acceptul autorului la condițiile impuse de organizator.

Pentru lămuriri suplimentare puteți lua legătura cu Dan Iancu, redactor principal PC Magazine România, la tel: 01- 330.92.82 sau 092-26.25.57, e-mail: [email protected].


Nu se admit mai mult de 2 fotografii la o categorie. Citiți regulamentul din revista PC Magazine România sau de pe siturile www.pcmagazine.ro sau www.hp.com.ro

 

 

 

rezultatele concursului "Web designer pentru școala [email protected]"
rezultatele concursului din luna august- septembrie 2001: lista câștigătorilor
rezultatele concursului din luna iulie 2001: lista câștigătorilor

rezultatele concursului din luna aprilie 2001: lista câștigătorilor

rezultatele concursului din luna martie 2001: lista câștigătorilor
PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro